By innovation Only.

Apple verstuurt uitnodigingen: datum iPhone-event definitief op 10 september 2019

“By innovation only”
Apple heeft zojuist de uitnodigingen van het aankomende iPhone-event verstuurd. De datum van het iPhone-event 2019 is vastgesteld op dinsdag 10 september 2019. Check hier alle info!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone event 2019 datum: 10 september 2019

Er gingen de afgelopen maanden al veel geruchten dat de datum van het iPhone-event dit jaar 10 september was. Het wachten was op het moment dat Apple deze datum definitief maakt met het versturen van de uitnodigingen. Meestal gebeurt dat zo’n twee weken tot anderhalve week van tevoren en vandaag is dat moment aangebroken. De uitnodiging maakt duidelijk dat we op 10 september 2019 om 19:00 Nederlandse tijd alles te weten komen over de nieuwe iPhone 11, de iOS 13 releasedatum en nog veel meer!

By innovation Only.

Kijk 10 september live mee in het Steve Jobs Theater
Net als de voorgaande jaren wordt het evenement georganiseerd in het Steve Jobs Theater op het Apple Park. Daar staat Tim Cook op het podium om alle details over de 2019 iPhones, de mogelijke Apple Watch Series 5 en nog veel meer aan te kondigen. Apple heeft ook bevestigd dat je het Apple-event live kan kijken. Via de speciale pagina op Apple’s website kun je het event aan je agenda toevoegen, waarbij vermeld staat dat de keynote via een livestream te bekijken is.

Dit zijn de verwachtingen in het kort:

Voor onze uitgebreide vooruitblik check je ons artikel met de verwachtingen van het iPhone-event 2019.

Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen van het grote iPhone 2019 september-event

Vandaag is de grote dag! Het event komt eraan en we blikken nog één vooruit op het grote najaarsevent van Apple. Wat gaat Apple allemaal aankondigen tijdens het iPhone 2019-event van september? Dit zijn onze verwachtingen!

Verwachte planning voor september

Nu de datum van het iPhone-event bekend is, krijgen we ook steeds een beter beeld van de rest van de planning van september. Voor de komende weken verwachten we deze planning:

  • September 2019-event: dinsdag 10 september 2019 (bevestigd)
  • iOS 13 beta Golden Master: dinsdag 10 september 2019, 21:00 (verwacht)
  • Start pre-orders: vrijdag 13 september 2019 (verwacht)
  • iOS 13 releasedatum (en iPadOS 13, watchOS 6, etcetera): 16, 17 of 18 september (verwacht)
  • iPhone 2019 releasedatum: vrijdag 20 september (verwacht)

Wat kun je van iCulture verwachten?

apple keynoteBij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPhone 11, Apple Watch Series 5 en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Bekijk ook

Zo kijk je vanavond de livestream van Apple's WWDC 2022-event

Wil jij de livestream van Apple's WWDC 2022 presentatie volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 29 augustus: Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd vanwege de uitnodigingen.
  • 2019 - 15 augustus: Een afbeelding in iOS 13 beta bevestigt de datum van 10 september.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.