‘Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhones’ [poll]

We weten al vrij veel over de aankomende 2019 iPhones, maar één ding is nog een geheim: hoe gaan we ze noemen? Er zijn meerdere geruchten over de namen van de 2019 iPhones, waaronder de iPhone 11 Pro. Een accessoiremaker gooit nog eens een duit in het zakje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple hanteerde de voorgaande jaren telkens een cijfer om de iPhone-modellen aan te duiden, al dan niet in combinatie met een S. Sinds de iPhone X in 2017 is dit een stuk minder voorspelbaar geworden. Zo was vorig jaar de naam van de iPhone XR een grote verrassing, maar wat heeft Apple dit jaar in petto? Volgens bronnen zou Apple kiezen voor de naam iPhone 11, met een extra benaming voor de duurdere modellen. Dit zijn de mogelijke namen van de 2019 iPhone.

‘Namen van 2019 iPhones: zo gaan ze heten’

Deze keer is het hoesjesmaker ESR die een suggestie heeft voor de namen van de aankomende modellen. Hoesjesmakers bereiden zich vaak voor op de aankomende lancering. Zij weten vaak bijvoorbeeld al afmetingen van toestellen, zodat ze de hoesjes vroegtijdig kunnen maken. Maar er moet natuurlijk ook wat op de verpakking staan. Dit zijn volgens ESR de namen van de 2019 iPhone:

Namen 2019 iPhones volgens ESR.

De Pro-aanduiding hebben we eerder gehoord. Onlangs schreven we over het gerucht dat de naam van het aankomende model iPhone Pro wordt. Bovendien kennen we de Pro-naam al van de iPad Pro, MacBook Pro en iMac Pro, dus Apple is er niet geheel onbekend mee. Voorgaande jaren waren er ook wel eens geruchten dat Apple de Pro-aanduiding voor iPhones zou gebruiken, maar dat is er dus nog niet van gekomen. De kans is dus aanwezig dat Apple dit jaar toch voor de naam iPhone 11 Pro kiest.

Bekijk ook

Gerucht: 'iPhone Pro op komst, nieuwe naam van volgende iPhone'

Gaat Apple een iPhone Pro op de markt brengen? Volgens een geruchtenlekker zou het best eens kunnen. De twitteraar met de naam @CoinX lekte eerder kloppende geruchten over de iPhone XS en iPads.

Toch lijkt de naam iPhone 11 Pro Max wat teveel van het goede. Apple heeft nog nooit eerder drie namen of nummers gebruikt om een model aan te duiden. Het is daarom ook zeker niet ondenkbaar dat Apple de naam iPhone 11 Pro gebruikt voor zowel het grote als kleine model, zoals ze ook doen bij de iPad Pro.

Wat denk jij wat de namen van de iPhone in 2019 wordt? Stem in onze poll of laat in de reacties weten welke naam jij bedacht hebt.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Check ook onze andere artikelen over de 2019 iPhone:

Bekijk ook

iPhone 2019: alles over de toestellen van 2019

In dit artikel zetten we de 2019 iPhones op een rijtje. Hoe zag de line-up van iPhones in 2019 eruit? En welke nieuwe functies zaten erin? We praten je bij over destijds verschenen modellen zoals de iPhone 11.

Actuele iPhone 11 deals

iPhone 11

Lees hier alles over de iPhone 11: mogelijkheden, specificaties, prijzen en meer. Bekijk informatie over de iPhone 11 als los toestel kopen, de iPhone 11 prijs en de iPhone 11 abonnementen bij providers. Alles wat je wilt weten over deze kleurrijke 6,1-inch iPhone van 2019! Toch liever een nieuwere iPhone? Bekijk dan ons overzicht iPhone kopen. De iPhone 11 is in 2020 opgevolgd door de iPhone 12.

iPhone 11

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.