Kleuren iPhone XR opvolger

Deze kleuren kunnen we verwachten voor de iPhone 2019

De 2019 iPhones komen weer in meerdere kleuren, maar voor welke varianten kiest Apple deze keer? Er zijn een aantal geruchten over de kleuren van de iPhone in 2019, maar er is ook nog veel onduidelijk. Dit zijn de kleuren die Apple waarschijnlijk kiest.

Eén van de keuzes die je moet maken bij het kopen van een nieuwe iPhone is de kleur. Kies je weer voor het vertrouwde of kies je voor iets nieuws? De afgelopen jaren is Apple redelijk constant gebleven met het kleurenaanbod, maar bij de kleurrijke iPhone XR experimenteert Apple er wat meer op los. Hoe zit dat met de iPhone XR 2019? En welke kleuren krijgt de iPhone 11? In dit artikel blikken we vooruit op de kleuren van de 2019 iPhone!

iPhone 2019 kleuren: wat kan je verwachten?

Om te beginnen kijken we naar het meest kleurrijke model. De huidige iPhone XR is beschikbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Deze zijn wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood. Er gaan geruchten dat Apple ook voor de iPhone XR 2019 weer een kleurrijk aanbod klaar heeft staan. De blauwe en oranje-koraal achtige kleuren verdwijnen waarschijnlijk uit het assortiment en die maken plaats voor twee gloednieuwe varianten: lavendel-paars en groen. Dat zou betekenen dat de kleuren van de iPhone XR 2019 uitkomen op onderstaande line-up:

iPhone XR 2019 kleuren (verwacht)

 • Wit
 • Zwart
 • Groen
 • Geel
 • Lavendel
 • Rood

Hoe zit het met de kleuren van de iPhone 11, de opvolger van de iPhone XS en iPhone XS Max? We denken niet dat Apple dit jaar heel erg veel uitpakt met een verzameling van bonte kleuren. Spacegrijs, zilver en goud zitten inmiddels in Apple’s DNA, al wordt spacegrijs ook wel eens ingeruild voor zwart (zoals bij de iPhone 7 en iPhone 5). Er is dan ook zeker een kans dat Apple dit jaar kiest voor zwart in plaats van spacegrijs. Het algemene design van de iPhone 11 blijft waarschijnlijk grotendeels gelijk, dus met een iets ander kleurtje kun je het toestel toch op een extra manier onderscheiden van de vorige generatie. We denken daarom dat Apple kiest voor deze iPhone 11 kleuren:

iPhone 11 kleuren (verwacht)

 • Spacegrijs (of zwart)
 • Zilver
 • Goud

iPhone 11 concept met camera.

De kleuren van alle iPhones van 2019 vind je vooral aan de achterkant van het toestel. Deze bestaat net als voorgaande jaren uit glas. Het zijn dus allemaal glimmende kleuren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de iPhone 7-serie. Wat de kleur van de camerabult wordt, is nog de vraag. Er gaan geruchten dat Apple de kleur van de achterkant over laat lopen in de camerabult, maar zoals je op de conceptafbeelding hierboven ziet, ziet dat er bij de zilveren versie wat gek uit.

Heb jij nog wensen wat betreft de kleuren van de 2019 iPhones? Of maakt het voor jou niet zoveel uit omdat er toch een iPhone-hoesje omheen zit? Laat het ons weten in de reacties! Ga je nu al een nieuwe iPhone kopen? Check dan ook ons artikel dat helpt bij het kiezen van een iPhone-kleur.

Lees ook onze andere artikelen over de 2019 iPhones:

Bron openingsafbeelding: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2019, 18:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 2019 iPhone, iphone 11, kleur
Devices iPhone 11, iPhone 2019, iPhone XR 2019

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

  Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.