Apple Watch promo met activiteitenringen en workout

iOS 12 beta bevat aanwijzingen voor volgende Apple Watch

In de zojuist verschenen tweede iOS 12 beta zijn aanwijzingen gevonden voor een volgende Apple Watch. Deze Apple Watch Series 4 zou dit najaar kunnen verschijnen.

Het gebeurt wel vaker dat er toekomstige Apple Watch-modellen in iOS worden gevonden, omdat ze nog steeds afhankelijk zijn van de iPhone. Zelfs de 4G-versie van de Apple Watch is dat, al kun je er na de ingebruikname wel wat vrijer mee rondlopen. Dit model is nog niet in Nederland en België verschenen, terwijl het volgende model alweer in de startblokken staat. Het gaat om de aanduidingen Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 en Watch4,4. Deze getallen komen overeen met de huidige varianten van de Apple Watch die Watch3,1 tot en met Watch3,4 heten. Ook werden de modelnamen MTUD2, MTUK2, MTX92 en meer aangetroffen.

Apple Watch Series 4 in iOS 12 beta
De tweede versie van iOS 12 beta verscheen eerder vanavond voor ontwikkelaars; op een publieke beta wordt nog gewacht. iOS 12 Final verschijnt rond september, op het zelfde moment dat de volgende Apple Watch waarschijnlijk op de markt komt. Volgens geruchten heeft de Apple Watch Series 4 een 15% groter scherm en smallere schermranden. De aansluiting voor de bandjes zou nog wel hetzelfde zijn gebleven.

Apple Watch promo met activiteitenringen en workout

Verder zou Apple er wat wat extra functies in kunnen stoppen, die nog niet uit watchOS 5 zijn af te leiden. Ook daarvan verscheen vanavond de tweede beta, samen met nieuwe beta’s van tvOS 12 en macOS Mojave.

Beschikbaarheid
Deze functies komen in het najaar van 2018 beschikbaar in iOS 12. Een exacte iOS 12 datum is nog niet bekend. Ontwikkelaars en publieke testers kunnen nu alvast de iOS 12 beta downloaden. Wil je meer weten over de vernieuwingen in iOS 12, bekijk dan onze lijst met kleine en minder bekende iOS 12 functies die pas na de keynote bekend werden of in de beta’s zijn ontdekt. Of bekijk onze iOS 12 review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2018, 21:48
Bron Bron 9to5Mac
Categorieën Geruchten, iOS
Onderwerpen apple watch, ios 12
Device Apple Watch Series 4

iOS 12

iOS 12 is de toekomstige software-update voor de iPhone en iPad, die in 2018 wordt verwacht. In dit overzicht lees je alles over de nieuwe functies van deze grote update, die in september 2018 wordt verwacht.

iOS 12

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.