iOS 12 beta bevat aanwijzingen voor volgende Apple Watch

In de zojuist verschenen tweede iOS 12 beta zijn aanwijzingen gevonden voor een volgende Apple Watch. Deze Apple Watch Series 4 zou dit najaar kunnen verschijnen.

Het gebeurt wel vaker dat er toekomstige Apple Watch-modellen in iOS worden gevonden, omdat ze nog steeds afhankelijk zijn van de iPhone. Zelfs de 4G-versie van de Apple Watch is dat, al kun je er na de ingebruikname wel wat vrijer mee rondlopen. Dit model is nog niet in Nederland en België verschenen, terwijl het volgende model alweer in de startblokken staat. Het gaat om de aanduidingen Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 en Watch4,4. Deze getallen komen overeen met de huidige varianten van de Apple Watch die Watch3,1 tot en met Watch3,4 heten. Ook werden de modelnamen MTUD2, MTUK2, MTX92 en meer aangetroffen.


Apple Watch Series 4 in iOS 12 beta
De tweede versie van iOS 12 beta verscheen eerder vanavond voor ontwikkelaars; op een publieke beta wordt nog gewacht. iOS 12 Final verschijnt rond september, op het zelfde moment dat de volgende Apple Watch waarschijnlijk op de markt komt. Volgens geruchten heeft de Apple Watch Series 4 een 15% groter scherm en smallere schermranden. De aansluiting voor de bandjes zou nog wel hetzelfde zijn gebleven.

Apple Watch promo met activiteitenringen en workout

Verder zou Apple er wat wat extra functies in kunnen stoppen, die nog niet uit watchOS 5 zijn af te leiden. Ook daarvan verscheen vanavond de tweede beta, samen met nieuwe beta’s van tvOS 12 en macOS Mojave.

[ios12-summary]

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.