Rapha-tas op de fiets.

Fietskledingmerk Rapha maakt speciale tassen voor Apple-gebruikers

Nu in de Apple Store

Fietskledingmerk Rapha heeft speciaal voor Apple nieuwe tassen ontworpen waarmee je je MacBook, iPad en allerlei accessoires overal met je mee kan nemen. De collectie bestaat in totaal uit acht verschillende tassen.

Rapha-tassen in de Apple Store

Het merk Rapha maakt voornamelijk kleding en accessoires die bedoeld zijn voor de fanatieke wielrenners. Naast shirts en sokken maken ze echter ook bidons en nu ook tassen die speciaal voor je Apple-producten bedoeld zijn. We schreven al eens eerder over Rapha, de ontwerper die fietskleding ontwerpt met de Apple Pencil. Je vindt de nieuwe Rapha-tassen voorlopig alleen in de Apple Store. Er is bijvoorbeeld een koerierstas, die je makkelijk om de middenstang van je fiets vastmaakt. Daarnaast zijn er rugtassen en sleeves, speciaal voor de MacBook.


De Rapha Mini-koerierstas is het model dat het dichtst bij de roots van Rapha ligt. Deze langwerpige tas bevestig je met klemmetjes aan de stang van je fiets. Voor berijders van een damesfiets (of mensen zonder fiets) is het goed om te weten dat je de tas ook gewoon op je rug kan dragen. De tas is waterafstotend en heeft twee vakken met ritsen voor bijvoorbeeld je iPhone en benodigde accessoires. Deze tas is zo’n 30 centimeter breed en is beschikbaar in geel en zwart, al is voorlopig alleen de gele versie op voorraad verkrijgbaar. Deze koerierstas kost €109,95.

Rapha-tas op de rug van een fietser.

Zit je toch nooit op de fiets, dan is de Convertible-rugzak misschien wat voor jou. Deze platte rugzak heeft een beschermende vulling voor je MacBook, maar voldoet ook als tas voor je iPad en accessoires. Deze tas heeft twee binnenvakken met ritsen, zodat je alles veilig meeneemt. De tas is er in het blauw, zwart en geel en kost €124,95.

De Organizer Kit is een handig klein tasje waar je voornamelijk accessoires in meeneemt. Denk dan aan de lader van je MacBook of een Lightning-kabeltje of setje AirPods. Volgens de beschrijving is de tas ook geschikt voor cameralenzen, maar de meeste professionele fotografen hebben daar waarschijnlijk zelf wel de nodige tasjes voor. Deze Organizer-kit kost €49,95 in dezelfde drie kleuren blauw, zwart en geel.

Rapha-tassen bij Apple.

Tot slot heeft het bedrijf nog enkele losse sleeves gemaakt die mooi passen bij de eerder genoemde tassen. Het gaat om een sleeve voor de 12,9-inch iPad Pro, de 10,5-inch iPad Pro, de 12-inch MacBook en de grote en kleine MacBook Pro. De tassen zijn volgens de makers extra stevig en met spatwaterdichte ritsen kun je ook door een regenbuitje fietsen. De iPad-versies kosten €54,95, terwijl je voor de MacBook-versies €5 meer betaalt.

Toch liever op zoek naar andere hoezen? We hebben in aparte artikelen handige iPad-hoesjes en hoezen voor de 12-inch MacBook voor je op een rij gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2018, 17:04
Via Via Cult of Mac
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, fiets
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.