iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 19 juni 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 19 juni? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze dinsdag las je op iCulture allerlei diverse nieuwtjes. Voor mensen met gehoorproblemen bespreken we de Live Luisteren-functie, die ook werkt in combinatie met je AirPods. Hierdoor gebruik je de AirPods als gehoorapparaat, zodat je mensen beter kan verstaan. Er verscheen vandaag ook een video van mockups van de komende iPhones, waar je de afmetingen mooi in kan zien. Welk formaat is voor jou het beste? Ook bespraken we de Apple Watch-app Chirp, waarmee je kan twitteren vanaf je pols en leggen we je uit hoe je alles uit Apple Kaarten op vakantie haalt! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Adobe Scan (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Adobe Scan is nu een stuk nauwkeuriger, vooral bij visitekaartjes.
  • Adobe Lightroom (gratis, iPhone/ TV + IAP, iOS 13.0+) - Maak je eigen voorinstellingen en synchroniseer deze.
  • Imgur (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Foto’s en video’s die je met Imgur maakt worden nu opgeslagen in de Foto’s-app.
  • Anchor (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De podcast-app Anchor is er nu ook op de iPad.
  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - Meer opties voor eticket: koop een dagkaart voor fiets en hond, of een toeslag voor InterCity Direct en ICE.
  • ANWB Onderweg (gratis, iPhone, iOS 12.0+) - Betere kleuren voor alternatieve routes bij het plannen van een route. Ook krijg je details van je parkeertransactie te zien in je geschiedenis.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.