Indie App Santa adventskalender

Indie App Santa adventskalender: elke dag een gratis app of game

Het is december en dat betekent dat de adventskalenders uit de kast getrokken mogen worden. Ook digitaal. Met Indie App Santa kun je 24 dagen lang een app of game downloaden. Soms gratis, soms met flinke korting.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Indie App Santa 2021 adventskalender

Het idee van een adventskalender is simpel: tussen 1 en 24 december mag je elke dag een ander vakje openen. Heb je geen adventskalender van je geliefde gekregen of er zelf geen gekocht, dan is dit een mooi alternatief. Elke 24 uur is er een andere app te downloaden, gratis of met een flinke korting. De actie bestaat al een paar jaar en helpt kleine, zelfstandige ontwikkelaars aan wat extra publiciteit.

Je kunt op drie manieren kijken wat het nieuwste cadeautje is: via de website IndieAppSanta.com, de speciale app Indie App Santa of door @IndieAppSanta op Twitter te volgen. Latere adventscadeautjes van Indie App Santa kunnen wel deels betaald zijn, maar dan krijg je een flinke korting.


Update 24 december: Indie App Santa gaat gewoon door! Van 25 t/m 31 december kun je ook nog steeds een gratis of afgeprijsde app verwachten.

Let op dat dit soort acties altijd tijdelijk zijn. Lees je dit artikel een dag na publicatiedatum, dan is er weer een andere app in de adventskalender te vinden.

Dit is het cadeautje van vandaag
De app die vandaag in de spotlight staat is Hacker News, waar je allerlei IT-nieuws kunt lezen. Zo te zien is er geen voordeeltje te behalen, maar wordt de app alleen in de spotlight gezet. Hij is altijd al gratis en nu ook. Wel kun je nog steeds in de app een donatie doen, maar dat levert geen extra functies op.

Deze apps waren tot nu toe gratis of afgeprijsd:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

21 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.