iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 2 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 2 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag hebben we alweer een nieuwe review voor je klaar staan. Het is de review van de iPad 2020, de nieuwste instap-iPad met 10,2-inch display. Er is niet veel veranderd dit jaar, maar is het nog steeds een aanrader? Verder vandaag: delen we onze verwachtingen voor het iPhone 12-event, leggen we je alles uit over de T1- en T2 Security Chips voor de Mac en nog veel meer!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Pastel (Gratis, iPhone/iPad/Mac + IAP, iOS 15.0+) - Zet je favoriete kleuren in widgets op je beginscherm.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.