iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 27 februari 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 27 februari 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag konden we weer een nieuwe aanbieder toevoegen aan het lijstje met providers die de eSIM ondersteunen. Met de Simyo eSIM kun je niet alleen als sim only-gebruiker, maar ook met pre-paid aan de digitale simkaart. En dat is was voorheen nog niet mogelijk. Verder hebben we een opiniestuk over het dat een verwisselbare iPhone-accu geen goed idee is. en we nemen een kijkje in de Apple Store. Welke bijzondere oplossingen kun je in de winkels vinden? Dat en meer lees je vandaag op onze site!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Philips Hue (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Op verzoek van gebruikers is de schakelaar voor het in- en uitschakelen van de bewegingssensor nu direct beschikbaar in de accessoirelijst.
  • PhotoRoom Studio Photo Editor (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 15.0+) - Maak leuke looping videos van je foto’s, zodat ze extra opvallen op Instagram.
  • Audio Now - Podcast App (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.1+) - Episodes worden nu in de volgorde oud naar nieuw afgespeeld.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.