powerbeats 4 icoon

Afbeelding Powerbeats 4 gelekt via nieuwste iOS-versie

Nieuw design voor oortjes met nekband

De Powerbeats 4 komen eraan. Eerder lekten er al hints uit via de beta van iOS 13.3 en nu er een nieuwe update uit is, weten we ook hoe ze eruit komen te zien. Een afbeelding in iOS 13.3.1 vormt het bewijs.

Powerbeats 4 afbeelding gelekt

De Powerbeats 4 vertonen overeenkomsten met de voorganger Powerbeats 3 en de onlangs verschenen draadloze Powerbeats Pro. Ze zijn wel iets meer gekromd, maar er zit nog steeds een draadje in je nek. Op de afbeelding is dat ook te zien. Hieronder zie je een afbeelding van de drie modellen, zodat je het verschil goed kunt zien. De kabel komt nu uit de onderkant van de oorhaak, waardoor ze waarschijnlijk beter blijven zitten.

De Powerbeats 3 hadden nog een kabel die uit het logoplaatje kwam. Wat functies betreft zitten er waarschijnlijk dezelfde functies in als de Powerbeats Pro, met een H1-chip voor functies zoals ‘Hé Siri’ en het aankondigen van iMessage-berichten via Siri.

De aankondiging kan niet lang meer duren, nu de afbeeldingen al in iOS 13.3.1 zitten. Het huidige model Powerbeats 3 dateert uit 2016, dus het is wel weer eens tijd voor een update.

Powerbeats vergelijking
Links de Powerbeats Pro, in het midden de nieuwe Powerbeats 4 en rechts de voorganger Powerbeats 3.

Apple verkoopt de Powerbeats 3 nog voor €199,95 in drie kleuren: zwart, wit en rood/zwart. Bij andere winkels betaal je gelukkig een stuk minder. De nieuwe oortjes zullen bij Apple waarschijnlijk weer rond de 200 euro kosten en daarmee zijn ze zo’n 50 euro goedkoper dan de Powerbeats Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2020, 21:30
Bron Bron Macrumors
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, oordopjes

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.