iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 12 mei 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 11 mei 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

De release van iOS 15.5, watchOS 8.6 en de andere updates komt steeds dichterbij nu Apple de Release Candidates heeft uitgebracht. Wij wachten het nog even af en genieten na van Google’s I/O-event. Het was een feest van herkenning voor Apple-gebruikers, die zagen dat Google op een hoop punten een inhaalslag maakt. Maar er zaten ook wat interessante verrassingen bij, zoals een experimentele AR-bril. En de Google Pixel Watch, wat vind je daar eigenlijk van? Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Pok Pok (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.3+) - Nieuwe Shop-toy voor eindeloos spelen.
  • ANWB Onderweg & Wegenwacht (Gratis, iPhone, iOS 16.0+) - De app bestaat 10 jaar, dus houd goed in de gaten hoe dat gevierd gaat worden.
  • InShot - Video Editor & Foto (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Nu met stemeffect, ruisonderdrukking en een nieuw filterpakket ‘Fresh’.
  • TripIt: Travel Planner (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Deze app heeft nu een medium widget voor je beginscherm.
  • Microsoft Teams (Gratis, iPhone/iPad/Vision Pro, iOS 15.0+) - Kan nu meldingen in vergaderingen uitvouwen en samenvouwen. Ook kun je een QR-code scannen om contactpersonen van Windows 11-apparaten te synchroniseren.
  • Nu met eigen groepsuitdagingen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.