Sonos Flex: maandelijks betalen voor Sonos.

De beste Black Friday Sonos-deals van dit moment: meer dan 30% korting

Sonos-speakers zijn erg gewild, maar ze zijn vaak erg prijzig. Je kunt daarom nu je slag slaan met deze Sonos-deals tijdens Black Friday. Er is korting op de Sonos Beam, nieuwste Sub, One en meer.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

De beste Sonos-deals met Black Friday

Tijdens Black Friday 2020 doet ook Sonos mee met een goede korting op diverse speakers. Zoek je nog een Sonos One SL om je surroundset compleet te maken? Of wil je nu eindelijk die extra bas toevoegen aan je eigen thuisbioscoop met de Sonos Sub? Dan is nu misschien wel het moment om toe te slaan, want dergelijke deals voor Sonos zien we maar eens in de zoveel tijd. In dit artikel hebben we de beste Sonos deals van Black Friday voor je op een rij gezet.

De beste deals op een rijtje

Sonos One Sl: 33% korting

De Sonos One SL is de voordeligste Sonos-speaker van dit moment. Hij geeft even goed geluid als de gewone Sonos One, maar heeft geen microfoon voor stembediening. De speaker biedt verder dezelfde functies en is ideaal om een surroundset in huis te maken door deze bijvoorbeeld te koppelen aan een Sonos Beam.

Sonos One SL (-33%): van €199 voor €133

Sonos One: 27% korting

De Sonos One is ook ideaal als stereospeaker voor je televisie, maar ook als slimme speaker overal in huis. Met de ingebouwde (optionele) Google Assistent kun je vragen stellen aan de speaker. Dankzij TruePlay kalibreer je het geluid van de speaker voor de omgeving waarin hij staat.

Sonos One (-27%): van €229 voor €166

Sonos Sub: 25% korting

De nieuwste Sonos Sub 3.0 is nu flink in de aanbieding. Deze speaker zorgt voor extra bas in je homecinemaset. De Sonos Sub is stijlvol en brengt net dat extra kracht in het geluid van je thuisbioscoop. De nieuwste versie heeft de beste specificaties en is nu in de aanbieding.

Sonos Sub 3.0 (-25%): van €799 voor €599

Sonos Beam: 30% korting

De Sonos Beam is de meest toegankelijke televisiespeaker. Hij heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is de basis van je eigen thuisbioscoop. Met alleen een Sonos Beam geef je je televisie al een flinke upgrade. Werkt ook nauw samen met de Sonos Sub en de Sonos One-speakers en heeft ook AirPlay 2 en optionele Google Assistent.

Sonos Beam (-30%): van €425 voor €299

Sonos Beam onder de tv

Sonos Move: 30% korting

De Sonos Move is de enige draagbare speaker van Sonos. Hij wordt geleverd met een speciaal oplaadstation, waaruit je hem met één hand kan oppakken en bijvoorbeeld in je tuin kan zetten. Door deze veelzijdigheid kun je hem overal neerzetten waar je wil en met de batterij en Bluetooth kun je ongestoord blijven luisteren.

Sonos Move (-30%): van €399 voor €277


Geen Black Friday, wel aantrekkelijk geprijsd

Onderstaande Sonos-producten zijn niet voor Black Friday afgeprijsd, maar mocht je ze willen hebben dan vind je de beste prijzen en aanbiedingen hieronder.

Sonos Five deals: de high-end speaker

Sonos Beam in de keuken

Sonos Arc deals: de high-end soundbar

Sonos Arc zwart

Waarom Sonos?
De Sonos-producten zijn erg populair, vooral vanwege het gebruiksgemak, maar ook omdat je weet wat je krijgt. De meningen over audiokwaliteit zijn altijd erg verdeeld, maar bij Sonos kunnen we het over één ding eens zijn: deze fabrikant biedt ondersteuning voor heel veel diensten en brengt regelmatig updates uit voor nieuwe functies. Zo wordt je systeem in de loop van de jaren steeds beter. Wat ook prettig is, is dat Sonos een overzichtelijk assortiment heeft, met modellen die lange tijd meegaan. Daardoor heb je na aankoop niet meteen het gevoel dat jouw product alweer snel verouderd is, zoals bij televisies het geval is. Verder zijn de producten erg waardevast, zodat je bij tweedehands verkoop nog een leuk bedrag krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2020, 18:26