Sonos Roam instellen met de Sonos S2 app

De beste Sonos aanbiedingen van dit moment

Ons overzicht van de scherpste Sonos deals
Sonos-speakers zijn erg gewild, maar ze zijn vaak erg prijzig. Je kunt daarom beter je slag slaan met deze Sonos-deals! Er zijn regelmatig kortingen op de Sonos Beam, Sonos One en de nieuwste Sub.

De beste Sonos korting

Je hoeft niet op speciale kortingsacties als Black Friday te wachten voor een goede Sonos-deal. Er is eigenlijk het hele jaar wel een mooie korting te vinden op de Sonos-speakers. Zoek je nog een Sonos One SL om je surroundset compleet te maken? Of wil je nu eindelijk die extra bas toevoegen aan je eigen thuisbioscoop met de Sonos Sub? Dan is nu misschien wel het moment om toe te slaan. In dit artikel hebben we de beste Sonos aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Sonos One SL met korting

De Sonos One SL is de voordeligste Sonos-speaker van dit moment. Hij geeft even goed geluid als de gewone Sonos One, maar heeft geen microfoon voor stembediening. De speaker biedt verder dezelfde functies en is ideaal om een surroundset in huis te maken door deze bijvoorbeeld te koppelen aan een Sonos Beam.

Sonos One deals

De Sonos One is ook ideaal als stereospeaker voor je televisie, maar ook als slimme speaker overal in huis. Met de ingebouwde (optionele) Google Assistent kun je vragen stellen aan de speaker. Dankzij TruePlay kalibreer je het geluid van de speaker voor de omgeving waarin hij staat.

Sonos Beam met korting

De Sonos Beam is de meest toegankelijke televisiespeaker. Hij heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is de basis van je eigen thuisbioscoop. Met alleen een Sonos Beam geef je je televisie al een flinke upgrade. Werkt ook nauw samen met de Sonos Sub en de Sonos One-speakers en heeft ook AirPlay 2 en optionele Google Assistent.

Kies de nieuwste generatie 2, of ga voor een koopje als je voldoende hebt aan de features van de eerste generatie.

Sonos Beam onder de tv

Sonos Arc aanbiedingen

De Sonos Arc is de nieuwste high-end soundbar voor onder de tv. Dankzij Dolby Atmos ervaar je het geluid van alle kanten. Je kunt de Sonos Arc ook gebruiken als speaker voor je muziek.

Sonos Roam aanbiedingen

De Sonos Roam is de nieuwste draadloze en draagbare speaker van Sonos. Hij is compact en makkelijk in je tas mee te nemen en daardoor ideaal voor een weekendje weg of een dag naar het strand. Opladen doe je ook draadloos en je kan kiezen uit wit of zwart. Lees ook onze review van de Sonos Roam.

Sonos Roam SL deals

De Sonos Roam SL is een extra variant van de draagbare Sonos Roam, maar dan zonder microfoon. Net als de One en de One SL zit er geen groot verschil tussen de Roam en de Roam SL. Het enige verschil is dat de Roam SL geen microfoon heeft. Automatische Trueplay-tuning en stemassistenten ontbreken daardoor, maar de speaker heeft wel een lagere adviesprijs. Maar met de juiste deal ben je voor de gewone Sonos Roam net zo veel kwijt, maar dan dus mét microfoon.

De Sonos Roam SL heeft een adviesprijs van €179,-.

Sonos Move afgeprijsd

De Sonos Move is de eerste draagbare speaker van Sonos. Hij wordt geleverd met een speciaal oplaadstation, waaruit je hem met één hand kan oppakken en bijvoorbeeld in je tuin kan zetten. Door deze veelzijdigheid kun je hem overal neerzetten waar je wil en met de batterij en Bluetooth kun je ongestoord blijven luisteren.

Sonos Sub aanbiedingen

De nieuwste Sonos Sub 3.0 is regelmatig flink in de aanbieding. Deze speaker zorgt voor extra bas in je homecinemaset. De Sonos Sub is stijlvol en brengt net dat extra kracht in het geluid van je thuisbioscoop. De nieuwste versie heeft de beste specificaties en is nu in de aanbieding. Wie slim is, kiest voor de goedkoopste kleur. Helemaal als je de Sub toch niet in het zicht zet, kan je hiermee tientallen euro’s besparen.


Nog meer Sonos-speakers korting

Onderstaande Sonos-producten zijn ook regelmatig afgeprijsd en vullen je multiroom muzieksysteem mooi aan.

Sonos Five deals: de high-end speaker

Sonos Five met Sub

Waarom Sonos?
De Sonos-producten zijn erg populair, vooral vanwege het gebruiksgemak, maar ook omdat je weet wat je krijgt. De meningen over audiokwaliteit zijn altijd erg verdeeld, maar bij Sonos kunnen we het over één ding eens zijn: deze fabrikant biedt ondersteuning voor heel veel diensten en brengt regelmatig updates uit voor nieuwe functies. Zo wordt je systeem in de loop van de jaren steeds beter. Wat ook prettig is, is dat Sonos een overzichtelijk assortiment heeft, met modellen die lange tijd meegaan. Daardoor heb je na aankoop niet meteen het gevoel dat jouw product alweer snel verouderd is, zoals bij televisies het geval is. Verder zijn de producten erg waardevast, zodat je bij tweedehands verkoop nog een leuk bedrag krijgt.

Bekijk ook

Sonos: alles over dit multiroom speakersysteem voor je huis

Sonos maakt speakers om in het hele huis muziek te luisteren. Lees hier alles over het multiroom speakersysteem van Sonos: welke Sonos-modellen zijn er verkrijgbaar, hoe werkt het en wat zijn de prijzen? Hier lees je alles!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 mei 2022 om 13:35
Onderwerp

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One (SL), Sonos Beam, Sonos Arc en de samenwerking met IKEA.

Sonos