Sonos Arc met televisie

De beste Sonos-deal van dit moment: Sonos Arc met korting

Sonos-speakers zijn erg gewild, maar ze zijn vaak erg prijzig. Daarom zetten we hier toffe deals voor Sonos-producten voor je op een rijtje. Of je nu een Sonos One of Sonos Beam zoekt, er is altijd wel een scherpe aanbieding te vinden.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

De beste Sonos-deal van dit moment: Sonos Arc voor 787 euro (verlopen)

Op dit moment kun je profiteren van een deal op de Sonos Arc, de nieuwste tv-soundbar van Sonos. Dit is de eerste soundbar van Sonos die beschikt over Dolby Atmos, al moet je wel even opletten of je daar de juiste tv voor hebt. Ook zul je wat geduld moeten hebben, want hij is momenteel nog niet op voorraad maar al wel te bestellen. Elders betaal je vaak nog de adviesprijs van €899. Je kunt momenteel alleen bestellen in zwart; de witte uitvoering is nog niet verkrijgbaar bij deze aanbieder.

Update: deze aanbieding is verlopen, check verderop in dit artikel waar je Sonos-producten voor de laagste prijs vindt.

Check deze aanbieding:

Let op: zolang de voorraad strekt en zolang de actie duurt!

Waarom Sonos?
De Sonos-producten zijn erg populair, vooral vanwege het gebruiksgemak, maar ook omdat je weet wat je krijgt. De meningen over audiokwaliteit zijn altijd erg verdeeld, maar bij Sonos kunnen we het over één ding eens zijn: deze fabrikant biedt ondersteuning voor heel veel diensten en brengt regelmatig updates uit voor nieuwe functies. Zo wordt je systeem in de loop van de jaren steeds beter. Wat ook prettig is, is dat Sonos een overzichtelijk assortiment heeft, met modellen die lange tijd meegaan. Daardoor heb je na aankoop niet meteen het gevoel dat jouw product alweer snel verouderd is, zoals bij televisies het geval is. Verder zijn de producten erg waardevast, zodat je bij tweedehands verkoop nog een leuk bedrag krijgt.

Sonos deals

Sonos-speakers zijn vaak vrij prijzig, maar gelukkig zijn er altijd wel leuke deals te vinden. Hieronder zie je de prijzen voor enkele populaire producten van Sonos.

Sonos Five wit

Sonos Five: de nieuwe high-end speaker

Sonos Beam in de keuken

Sonos Beam: een compacte tv-speaker

Sonos Arc zwart

Sonos Arc: de nieuwste high-end soundbar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2020, 12:02