iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 12 april 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 12 april 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag bespreken we onze wensen voor iPadOS 16, want wat ons betreft moet de update eindelijk eens aan de verwachtingen voldoen. Het antwoord weten we pas over een paar maanden, maar met ons wensenlijstje nemen we alvast het voortouw. Verder vandaag: zijn de eerste functies van watchOS 9 al gelekt, is er een nieuwe Mac mini 2022 opgedoken en delen we diverse handige cameratips voor de nieuwste iPhones. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Doka: Foto en Video Editor (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.4+) - Dieptemaskers die werken met kunstmatige intelligentie voor het bewerken van foto’s, video’s en meer.
  • Pixelmator Pro (€59,99, Mac, macOS 12.0+) - Met de nieuwste update van Pixelmator Pro is de Layers-optie helemaal opnieuw ontworpen. Ook zijn er meer dan 200 nieuwe vormen, ondersteuning voor de M1 Ultra en nog veel meer.
  • iMovie (Gratis, iPhone/iPad, iOS 17.0+) - Nu met Magic Movies en Storyboards.
  • iMovie (Gratis, Mac, macOS 13.5+) - Ook de Mac-app heeft nu deze Magic Movies en Storyboards, zodat je met nog minder werk een mooie video kunt maken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.