HomeWizard krijgt iOS 7-update en meer HeatLink-functies

HomeWizard voor iPhone en iPad heeft een update gekregen met meer HeatLink-functies en een iOS 7-uiterlijk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

heatlinkDe HomeWizard-app voor iOS heeft een update gehad voor iOS 7. Dat betekent wel, dat iOS 4.3 niet langer wordt ondersteund. Je kunt de oude app blijven gebruiken, maar upgraden naar de nieuw toegevoegde functies is er niet bij. In HomeWizard 2.7 zijn grotere schuifbalken voor de lampendimmers toegevoegd. En gebruik je HomeWizard voor je watermeter, dan is er nu een C-waarde aanwezig. Die C-waarde heeft te maken met aangesloten pulssensoren. Maar je kunt de app natuurlijk nog veel meer dingen gebruiken, zoals voor het instellen van de verwarming. En dat treft, want juist bij de HeatLink-instellingen voor de verwarming zijn de meeste verbeteringen te vinden.

De HeatLink (zie foto hieronder) wordt tussen de bestaande thermostaat en de ketel aangesloten en communiceert via het OpenTherm-protocol. De thermostaat stuurt net als voorheen de ketel aan, maar als je wilt bijsturen, kan dat ook. Er is vanaf het homescherm van de HomeWizard-app nu een snelkoppeling naar HeatLink aangebracht. Swipe je op de HeatLink-pagina naar rechts, dan krijg je uitgebreide informatie over de ketel te zien, zoals watertemperatuur en druk. De huidige kamertemperatuur is natuurlijk ook zichtbaar, plus icoontjes voor gebruik van douchewater, de waakvlam van de ketel en waterstroming door de cv. Er is in de vernieuwde app een aparte knop aangebracht om snel naar de thermostaat te kunnen wisselen. De pop-up voor het instellen van de timers is ook verbeterd.

heatlink fotoBij de lijst met bugfixes zien we onder andere verbeteringen in het scherm voor weerstations, betere grafieken op het scherm voor EnergyLink en een oplossing voor problemen bij de weergave van het EnergyLink-scherm op iPads.

Downloaden: HomeWizard (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:56
Categorie Accessoires
Onderwerp homewizard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.