Daar zijn ze: Black Friday-aanbiedingen van Apple

Apple heeft de aanbiedingen voor Black Friday bekendgemaakt. De iPhone is niet in de aanbieding, maar er zijn wel een hoop interessante accessoires voor de iPhone en iPod touch te krijgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple-aanbiedingenApple kondigde het eerder deze week al in een e-mail aan: op vrijdag 28 november zullen diverse producten stevig worden afgeprijsd. Eerder vandaag werd al bekend welke producten in de Australische Apple Store zijn afgeprijsd, maar we wilden toch even wachten tot ook de Europese Apple Stores de exacte prijzen van de aanbiedingen bekend hebben gemaakt. De meeste korting is te halen op de MacBook 13″ (€ 101 korting, nu € 1098) en de iMac 20″ en 24″, die een korting hebben van respectievelijk € 41,00 en € 81,00.

Ook op de iPod touch (€ 21 korting op het 8GB-/16GB- of 32GB-model), de iPod nano (afgeprijsd van € 139 naar € 128,01) en iPod classic 120GB (afgeprijsd van € 229 naar € 208) zijn er koopjes te halen. En mocht je nog op zoek zijn naar een Apple TV (160GB): ook die is afgeprijsd van € 399 naar € 377,99. Daarnaast zijn vrij veel accessoires voor de iPhone afgeprijsd.

De korting bedraagt bij Apple-producten niet meer dan 10%. Bij accessoires, waar doorgaans de marge wat hoger ligt, is de korting ook iets hoger.

Een paar interessante accessoires voor de iPhone:

Daarnaast zijn er diverse hoesjes, headsets, speakers en andere iPod- en iPhone-accessoires te vinden. In de Belgische Apple Store zijn soortgelijke aanbiedingen te vinden. Zoals gezegd: de aanbiedingen zijn maar één dag geldig; alleen op vrijdag 28 november.

Apple Store Black Friday 2008

De Apple Store-koppelingen in dit artikel zijn affiliatelinks. Bij elke aankoop die je via een van deze links doet ontvangen wij een percentage van de verkoopprijs. Alvast bedankt voor je steun als je iets via een van deze links aanschaft. Mocht je bezwaar hiertegen hebben: ga naar een willekeurige Nederlandse Mac-website en je zult veelal hetzelfde type links zien, maar zonder er melding van wordt gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2008, 10:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen aanbieding, app store, apple, black friday, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.