In de aanbieding wegens Black Friday: 15 games

Het is bijna Thanksgiving en Black Friday in de Verenigde Staten en dat betekent: koopjes! Apple Nederland gaat vrijdag ook Black Friday organiseren, maar in de App Store is het kortingsfestival nu al begonnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nanosaur 2Komende vrijdag is het Black Friday in de VS, dé dag waarop iedereen massaal kerstkadootjes gaat inslaan. Apple probeert Nederland aanstaande vrijdag ook in Black Friday-stemming te krijgen met interessante aanbiedingen. De iPhone zal vanwege de deal met T-Mobile vast niet in de aanbieding zijn, maar mocht je nog Apple-spullen nodig hebben: kijk vrijdag even wat ze in de aanbieding hebben. Maar voor aanbiedingen hoef je eigenlijk de deur niet uit: in de App Store zijn al genoeg Black Friday- en Thanksgiving-koopjes te vinden. We hebben een aantal op een rijtje gezet.


Nanosaur 2 is afgeprijsd van €5,99 naar €0,79. In dit spel vlieg je als dynosaurus rond, waarbij je ontbrekende dynosaurus-eieren moet zien te verzamelen. Daarbij moet je vechten met andere nanosaurussen en verzamel je onderweg power-ups waarmee je de beschikking krijgt over wapens.

Bugdom 2Pangea Software heeft nog meer games afgeprijsd naar €0,79: Bugdom 2 en Billy Frontier kostten eerst €5,99. Cro-Mag Rally en Enigmo zijn ook afgeprijsd naar €0,79, maar die waren al eerder afgeprijsd naar €1,59.

Van Powerboat Challenge 3D verscheen eerder deze week een Lite-versie. De betaalde versie is tijdelijk afgeprijsd van €2,99 naar €1,59. In het spel scheur je met een powerboat over rivieren en race je tegen andere spelers. Slalom foutloos en zo snel mogelijk langs de boeien en win geld waarmee je de boot kunt tunen.

Christiaan heeft al eens een review over Scoops geschreven. Het spel is nu afgeprijsd van €1,59 naar €0,79. Stapel de ijsbolletjes zo hoog mogelijk en probeer de groenten te ontwijken. Hoe hoger je stapelt hoe onstabieler de toren wordt.

Voor wie Spore Origins nog steeds niet gekocht heeft kan deze in de Amerikaanse App Store nu met 40% korting worden aangeschaft. Je betaalt $5,99 terwijl je in de Nederlandse App Store (geen Thanksgiving-korting) nog steeds €7,99 kwijt bent. Ook Tetris, Yahtzee en Scrabble zijn in prijs verlaagd, maar ook daarvoor geldt: alleen in de Amerikaanse App Store.

Nuzzle is tijdelijk gratis deze week vanwege Thanksgiving. Het schuifspelletje kost normaal €0,79. Je kunt de cijferknoppen links, rechts, op en neer schuiven. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer schuifknoppen in beeld verschijnen waardoor het steeds moeilijker wordt. De Lite-versie van Nuzzle is trouwens ook gratis.

3D Lawn DartsIn de App Store staat momenteel een gratis dartsspelletje op nummer 1. Ook gratis (voorheen €2,39) is het spelletje 3D Lawn Darts, waarbij je pijltjes in een grasveld moet gooien. Daarbij moet je rekening houden met windichting en windsterkte, vuur en een lagere zwaartekracht als je het spelletje op de (virtuele) maan speelt. De aanduiding ‘3D’ schept misschien hoge verwachtingen, maar grafisch gezien is het spel niet echt bijzonder fraai te noemen.

Ook Blitz (voorheen €2,39) is gratis in de App Store verkrijgbaar. In dit top-down spelletje moet je voorkomen dat voertuigen kunnen ontsnappen, terwijl je tegelijk moet oppassen voor de tanks. Op de website van Blitz zijn filmpjes te vinden (zie hieronder), waaruit je kunt afleiden hoe het werkt.

BoxMan (eerst €4,99, later €2,39) is tijdelijk gratis verkrijgbaar. In BoxMan, ook bekend als Sokoban, moet je dozen in een magazijn heen- en weer schuiven zodat ze op een bepaalde locatie terecht komen. Je mag steeds maar één doos verplaatsen en je mag alleen duwen. Deze variant heeft 100 levels en 3 game-thema’s. Je kunt ook de scores opslaan en op elk willekeurig level beginnen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.