Belkin’s BoostUp Power Bank voor Apple Watch heeft één groot nadeel

Apple Watch gaat tot 63 uur langer mee
Belkin heeft een nieuw accessoire voor de Apple Watch aangekondigd. Met de Belkin BoostUp Power Bank 2K kun je je Apple Watch tot 63 uur langer blijven gebruiken. De compacte batterij heeft het MFi-certificaat.

Belkin maakt meerdere accessoires voor je iPhone en Apple Watch. De BoostUp-serie bestond tot nu toe voornamelijk uit draadloze opladers, maar er is nu ook een reservebatterij voor je Apple Watch. De BoostUp Power Bank 2K heeft een capaciteit van 2.200 mAh en dat is voldoende om 63 uur extra gebruiksduur toe te voegen. Dat komt neer op ongeveer 3,5 keer opladen. De batterij heeft vier lampjes, die aangeven hoeveel lading er nog in zit. Je hebt Apple’s eigen magnetische lader niet meer nodig als je onderweg wilt bijladen. Het leuk is dat je de batterij ook op z’n kant kunt zetten, zodat je deze in Nightstand- of Nachtklokmodus kunt gebruiken.


De Apple Watch-lader zit aan één kant van de batterij en werkt als een normale magnetische lader. Met een gewicht van 70 gram is deze accu makkelijk mee te nemen tijdens een weekendje weg. Het werkt met alle Apple Watch-modellen van 38mm tot 44mm. De MFi-keuring moet je zekerheid geven dat je met deze accu je horloge niet beschadigt. Ben je toch bezorgd, dan biedt Belkin je nog eens extra garantie bij voor als er schade optreedt door elektriciteit. Dit is gedekt tot een bedrag van $2.500.

Belkin BoostUp power bank for Apple Watch

Grootste nadeel
Belangrijkste nadeel is dat deze accu alleen bedoeld is om de Apple Watch te laden. Je kunt er geen andere accessoires op aansluiten. De enige poort die erin zit is een microUSB-poort om op te laden. Je krijgt er een microUSB-kabel bij. Extra uitgaande poorten zijn er niet. En dan is de prijs van $60 (verkrijgbaar via de website van Belkin) toch wel weer fors. Je kunt voor hetzelfde geld een betere powerbank aanschaffen, die veel meer apparaten aan kan. Eerder bracht Belkin de wat universelere BoostCharge-powerbanks uit, die vanaf 40 euro in de winkel liggen.

Bekijk ook

De beste powerbanks voor iPhone, iPad en MacBook

Er zijn talloze powerbanks waarmee je je iPhone of iPad kunt opladen. De extra zware varianten zijn zelfs geschikt voor je MacBook. In deze gids bespreken we enkele goede powerbanks voor onderweg, vakantie en festivals, waarmee je nooit meer met een lege accu zit. Zorg dat je altijd een reservebatterij bij je hebt!

Belkin BoostUp voor Apple Watch

Ook nieuwe privacy-schermen
Belkin heeft ook nieuwe InvisiGlass privacy-schermen voor de nieuwste iPhones uitgebracht, die ervoor zorgen dat anderen niet kunnen meelezen. Het is gemaakt van extra sterk glas en verkrijgbaar in de Apple Stores en online. Daar kosten ze rond de 45 euro. Eerder bracht Belkin al de eerste MFi-powerbank met Lightning-poort uit. Er zijn natuurlijk veel meer powerbanks, maar die hebben niet altijd een Lighting-poort én Apple’s goedkeuringsstempel.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.