Apple Watch Series 7 in aluminium vanaf de zijkant.

Officieel: Release Apple Watch Series 7 op 15 oktober

Pre-orders starten aanstaande vrijdag
Wanneer komt de Apple Watch Series 7 uit? Apple heeft eindelijk de releasedatum van de Apple Watch Series 7 bekendgemaakt. Ook weten we wanneer de pre-order start.

Apple kondigde tijdens het afgelopen september 2021-event de Apple Watch Series 7 aan, maar een aantal zaken waren nog zeer onduidelijk. Inmiddels heeft Apple vandaag aangekondigd wat de releasedatum van de Apple Watch Series 7 is: vrijdag 15 oktober 2021. De pre-orders starten aankomende vrijdag.

Apple Watch Series 7 release: wanneer is de releasedatum?

Tijdens de aankondiging zei Apple alleen dat de Apple Watch Series 7 “later dit najaar verkrijgbaar” is. In een zojuist gepubliceerd persbericht is te lezen de Apple Watch Series 7 vanaf vrijdag 15 oktober 2021 verkrijgbaar is in onder andere Nederland en België. De pre-order start om 14:00 ‘s middags op vrijdag 8 oktober 2021.

Apple Watch Series 7 in aluminium vanaf de zijkant.

De exacte prijzen van de Apple Watch Series 7 in Nederland zijn inmiddels ook bekend. Voor het model van 41mm betaal je €429, terwijl het model van 45mm €459,- kost. In de VS is de Apple Watch Series 7 beschikbaar vanaf $399 voor het model met 41mm-display.

Bekijk ook

Dit zijn de officiƫle prijzen voor de Apple Watch Series 7 in Nederland

De Apple Watch Series 7 verschijnt dit najaar, maar tegen welke prijs? In dit artikel lees je hoeveel de Apple Watch Series 7 gaat kosten.

De Apple Watch Series 7 is het nieuwste model met een groter display. Apple brengt de Apple Watch Series 7 in de nieuwe formaten 41mm en 45mm uit, maar je huidige bandjes passen gelukkig wel. Andere verbeteringen zijn het sneller opladen en een steviger display. Er is, zoals de geruchten eerder voorspelden, geen nieuw design. Wel introduceert Apple nieuwe kleuren van de aluminium kast, namelijk groen, middernacht en sterrenlicht.

Ook over de release van de 4G Apple Watch in Nederland is veel onduidelijkheid. Eerst leek het erop dat het model ook in Nederland kwam, maar kort na de aankondiging heeft Apple allerlei verwijzingen naar het 4G-model van de Nederlandse pagina van haar website verwijderd. Het is dus nog maar de vraag of de 4G Apple Watch dit jaar inderdaad naar Nederland komt.

Bekijk ook

Dit is de Apple Watch Series 7 met groter scherm

De Apple Watch Series 7 was het topmodel van 2021. Deze smartwatch kreeg en groter scherm en werd in twee nieuwe formaten verkocht: 41mm en 45mm. Lees verder om te ontdekken welke functies nieuw waren bij de Apple Watch Series 7.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 04 oktober: Artikel bijgewerkt na aankondiging van de releasedatum.
  • 2021 - 29 september: Artikel bijgewerkt met de nieuwste informatie.

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.