iPad studenten

Apple verhoogt opslag iCloud voor studenten naar 200GB

Studenten en docenten krijgen vanaf dinsdag gratis 200GB opslag voor iCloud. Voor gewone consumenten geldt nog steeds de standaard iCloud-opslag van 5GB. Met 200GB heb je ruim voldoende om je huiswerk, studieboeken en andere schooldocumenten op te slaan.
Itske - · Laatst bijgewerkt:

Niet hetzelfde als Apple Music-korting
Deze upgrade is alleen beschikbaar voor studenten en docenten van scholen die specifiek gebruik maken van Apple’s onderwijssysteem. Via je Apple ID kun je gebruik maken van een grotere iCloud-opslag. Het werkt dus niet hetzelfde als de studentenkorting voor Apple Music, waar iedereen student zich voor kan aanmelden. Als je school niet meedoet en geen Managed Apple ID’s heeft kom je waarschijnlijk niet in aanmerking.

200GB iCloud opslag voor studenten

Met de upgrade hoopt Apple meer scholen te stimuleren om gebruik te maken van Apple’s tools voor het onderwijs zoals ClassKit en de Classwork-app. Normaal betaal je voor 200GB iCloud-opslag €2,99 per maand. Apple heeft nog meer dingen aangekondigd om de producten en diensten aantrekkelijker te maken voor scholen.

iPad studenten

Wil je meepraten over deze aankondiging? In ons Praat mee-artikel over het onderwijs-event kun je met andere iCulture-lezers discussiëren over deze en andere aankondigingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2018, 8:22
Categorie Apple
Onderwerpen icloud, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.