Lane Tech College Prep

Praat mee over alle aankondigingen van Apple’s onderwijs-event!

Wil je meepraten over alle aankondigingen van Apple's onderwijs-event? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze Praat mee discussieer je met alle andere iCulture-lezers over alle nieuwe producten, presentaties en meer!
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Voor het eerst sinds twee jaar heeft Apple weer een nieuw maart-event gepland. En niet zomaar één, want het is een speciaal event in het teken van onderwijs. Het laatste educatieve event stamt alweer uit 2012 en er valt naar verwachting weer genoeg te bespreken. Dit artikel is de centrale plek waar je alles kunt bespreken omtrent Apple’s aankondigingen. Praat dus vooral gezellig mee!

Praat mee over Apple’s onderwijs-event

Wat hoop jij te zien tijdens dit nieuwe Apple-event? Wil je stiekem graag een nieuwe iPhone SE 2 of ben je wel te porren voor de nieuwe goedkopere iPad? Of zijn er andere aankondigingen die je graag wil zien? Op deze plek kun je je gedachte de vrije loop laten gaan (maar hou het wel netjes). Je kunt hier naar hartelust alle voorpret delen met andere iCulture-lezers en meepraten over de aankondigingen. Reageren onder alle afzonderlijke artikelen is niet mogelijk, dus als je je ei graag kwijt wil kan dat hieronder.

Lane Tech gebouw

Start om 17:00, geen livestream
Het event gaat van start om 17:00 Nederlandse tijd. Het event is helaas niet via een livestream te volgen, maar via iCulture blijf je op de hoogte van alle aankondigingen. Vergeet niet onze verwachtingen van het maart-event nog eens door te lezen. Je vindt daarin alle recente verwachtingen van de aankondigingen die Apple tijdens het event in Chicago gepland heeft.

Dit zijn onze verwachtingen in het kort:

  • Nieuwe goedkopere iPad, speciaal voor het onderwijs.
  • Bespreking van ClassKit, nieuwe software voor educatie.
  • iOS 11.3, watchOS 4.3, macOS 10.13.4 en tvOS 11.3 mogelijk vanavond voor iedereen beschikbaar.
  • Andere mogelijke aankondigingen: vernieuwde MacBook Air, nieuwe kleuren voor de iPhone X, een verbeterde iPhone SE en beschikbaarheid van de AirPower.

Dit zijn de aankondigingen van vandaag:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2018, 19:34
Categorie Apple
Onderwerp apple event
Device iPad 2018

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.