Praat mee over alle aankondigingen van Apple’s onderwijs-event!

Wil je meepraten over alle aankondigingen van Apple's onderwijs-event? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze Praat mee discussieer je met alle andere iCulture-lezers over alle nieuwe producten, presentaties en meer!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Voor het eerst sinds twee jaar heeft Apple weer een nieuw maart-event gepland. En niet zomaar één, want het is een speciaal event in het teken van onderwijs. Het laatste educatieve event stamt alweer uit 2012 en er valt naar verwachting weer genoeg te bespreken. Dit artikel is de centrale plek waar je alles kunt bespreken omtrent Apple’s aankondigingen. Praat dus vooral gezellig mee!

Praat mee over Apple’s onderwijs-event

Wat hoop jij te zien tijdens dit nieuwe Apple-event? Wil je stiekem graag een nieuwe iPhone SE 2 of ben je wel te porren voor de nieuwe goedkopere iPad? Of zijn er andere aankondigingen die je graag wil zien? Op deze plek kun je je gedachte de vrije loop laten gaan (maar hou het wel netjes). Je kunt hier naar hartelust alle voorpret delen met andere iCulture-lezers en meepraten over de aankondigingen. Reageren onder alle afzonderlijke artikelen is niet mogelijk, dus als je je ei graag kwijt wil kan dat hieronder.

Lane Tech gebouw

Start om 17:00, geen livestream
Het event gaat van start om 17:00 Nederlandse tijd. Het event is helaas niet via een livestream te volgen, maar via iCulture blijf je op de hoogte van alle aankondigingen. Vergeet niet onze verwachtingen van het maart-event nog eens door te lezen. Je vindt daarin alle recente verwachtingen van de aankondigingen die Apple tijdens het event in Chicago gepland heeft.

Bekijk ook

Apple-event op 27 maart: geen livestream, zo volg je alle aankondigingen

Apple organiseert op dinsdag 27 maart een evenement, gericht op het onderwijs. Er zal geen livestream zijn, maar geen paniek: zo volg je vanaf dinsdagmiddag 17:00 uur toch alle onthullingen. We laten zien hoe je elk moment op de hoogte blijft via meerdere kanalen, waar je ook bent!

Dit zijn onze verwachtingen in het kort:

  • Nieuwe goedkopere iPad, speciaal voor het onderwijs.
  • Bespreking van ClassKit, nieuwe software voor educatie.
  • iOS 11.3, watchOS 4.3, macOS 10.13.4 en tvOS 11.3 mogelijk vanavond voor iedereen beschikbaar.
  • Andere mogelijke aankondigingen: vernieuwde MacBook Air, nieuwe kleuren voor de iPhone X, een verbeterde iPhone SE en beschikbaarheid van de AirPower.

Dit zijn de aankondigingen van vandaag:

Bekijk ook

Video → Samenvatting Apple's onderwijs-event 2018: dit is er aangekondigd!

Wat heeft Apple tijdens het onderwijs-event 2018 aangekondigd? We hebben alle aankondigingen voor je op een rijtje gezet, van de nieuwe iPad tot nieuwe programma's en apps voor scholen.

Reacties: 76 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.