Apple Kaarten snelheid Duitsland

Reacties voor: Apple Kaarten toont nu snelheidslimieten in Duitsland

Even lekker scheuren op de Deutsche Autobahn? Voor je het weet rijd je een Baustelle vorbei en splitst Herr Polizist je alsnog einen Strafzettel im Magen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Nu nog naar Nederland met die updates…

  2. Als Duitsland in April 2022 de nieuwe kaarten kreeg en Nederland minstens 1,5 jaar achter ligt op Duitsland zullen de geüpdate kaartsen niet eerder dan oktober 2023 in Nederland komen.
    Tenzij de doorlooptijd verkort is ondertussen?…

  3. “Revolutionair”. Zoiets hoort standaard in een navigatie-app te zitten. Niet na 10 jaar pas.

  4. @Stefan: Daarom is Google Maps/ Waze en TomTom veel uitgebreider. TomTom heeft een systeem bedacht wat speciaal voor motorrijders, dat scherm kan men bedienen met motor handschoenen aan. Google Maps is zo danig up to date dat live informatie gegeven wordt. En Waze ook een prima alternatief.

    Maar Apple Maps is wat dat betreft niet verkeerd voor standaard Navigatie.

  5. Helaas kloppen de snelheidsindicaties voor geen meter

  6. Ik vind  kaarten nog steeds de fijnste routeplanner. Rustige kaarten, duidelijk informatie en eenvoudige bediening. Er kan absoluut nog wat verbeteren, zoals max snelheid en tussentijds een extra stop toevoegen.

    Ook mis ik sinds de laatste update de optie om geluid via de iphone te laten lopen ipv de auto. Die is er jammer genoeg uitgesloopt.

  7. Net terug uit Duitsland. Ook de stoplichten in elk dorp of grote stad verschijnen in Apple Kaarten tijdens het navigeren. De aanwijzing is daar dan ook: bij het volgende stoplicht rechtsaf ipv over 200 meter rechtsaf. Veel handiger.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.