ultraviolette iPhone-case

Apple brengt fuchsiaroze accessoires uit, maar ultraviolet is de kleur die je moet hebben

Apple heeft nieuwe accessoires in fuchsiaroze en zwart aangekondigd, maar dé kleur van 2018 wordt ultraviolet en laten ze daar nu ook een passend hoesje voor hebben!

Apple heeft nieuwe kleuren voor accessoires toegevoegd aan het assortiment. Je kunt de iPad-hoes en de Pencil-hoes voor de iPad Pro nu ook in fuchsiaroze aanschaffen en er is een zwart Hermès-bandje voor de Apple Watch bijgekomen. Toch is dé kleur van 2018 een heel andere: ultraviolet.

Fuchsiaroze hoesjes en zwart Hermès-bandje

Bij de iPad Pro kun je nu kiezen voor een Leren Sleeve in de kleur fuchsiaroze, naast de al bestaande kleuren taupe, zadelbruin, middernachtblauw, zwart en rood.

iPad Pro & Pencil hoes in fuchsiaroze

De hoes kost nog steeds €149 in de Apple Store. Voor de Apple Pencil kun je een bijpassend etui kopen, ook in de kleur fuchsiaroze. Hiervoor betaal je 35 euro.

Hermes zwart bandje

Verder heeft Apple een nieuw Hermès-bandje voor de Apple Watch toegevoegd. De Noir Swift Leather Double Tour Médor gaat tweemaal om je pols en kost $589 in de Amerikaanse Apple Store. Omdat de Hermès-modellen alleen met 4G-functie geleverd worden vind je de bandjes niet in de Nederlandse en Belgische Apple Store. Je zult dus moeten reizen of vrienden moeten inschakelen die er eentje voor je willen aanschaffen.

ultraviolette iPhone-case

Ultraviolet is het nieuwe zwart

Toch is dit niet de kleur waarmee je de komende maanden gezien wilt worden. Het Pantone-kleureninstituut heeft namelijk ultraviolet uitgeroepen tot de kleur van 2018 en Apple heeft die trend al vroegtijdig zien aankomen. Ze brachten een paar maanden geleden namelijk al een ultraviolet hoesje uit, nog voordat de aankondiging door Pantone werd gedaan. Voor mensen die zich storen aan de term ‘ultraviolet’ (want: niet zichtbaar kleurenspectrum), noemt Apple de kleur in het Nederlands gelukkig gewoon ‘paarsblauw’.

Ultraviolet was de kleur van Prince, David Bowie en Jimi Hendrix, typisch mensen zoals jij en ik 😉

Eerder deze week bracht Apple nieuwe siliconenhoesjes uit in de kleuren neongeel (yay!), sinaasappel en kosmosblauw.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2017, 21:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, beschermhoes, hoesje, ipad pro
Devices Apple Watch, iPad Pro

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.