Apple Watch en iPhone-hoesjes voor de feestdagen in nieuwe kleuren.

Voor de feestdagen: drie nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandje en iPhone-hoes

Apple heeft drie nieuwe kleuren toegevoegd aan haar Apple Watch-sportbandje en siliconen iPhone-hoesje. Het gaat om onder andere fel geel en oranje, speciaal voor de feestdagen.


Apple heeft vannacht drie nieuwe kleuren aan haar toch al ruime assortiment van bandjes en iPhone-hoesjes toegevoegd. Het gaat om het sportbandje voor de Apple Watch en het siliconenhoesje voor de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus in kleuren zoals neongeel en sinaasappel.

Drie nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandje en iPhone-hoesje

Apple brengt zo nu en dan nieuwe kleuren uit voor haar accessoires. Meestal worden die toegevoegd met de komst van nieuwe hardware, maar nu heeft Apple vlak voor de feestdagen drie nieuwe kleuren toegevoegd. Allereerst is het Apple Watch sportbandje nu beschikbaar in neongeel, sinaasappel en groenblauw. Hierdoor komt het totaal aantal beschikbare kleuren van dit type bandje op zestien stuks. Elke nieuwe kleur is beschikbaar in zowel 38mm als 42mm. De oranje versie komt je wellicht bekend voor, want deze was eerst exclusief voor de Apple Watch Hermès. Dit model is nooit in Nederland verkrijgbaar geweest, waardoor het de eerste keer is dat je dit bandje hier kunt krijgen. Het Apple Watch sportbandje kost €59 en de nieuwe kleuren zijn vanaf aanstaande donderdag beschikbaar.

Apple Watch-sportbandje in drie nieuwe kleuren voor kerst 2017.

Voor de iPhone heeft Apple ook drie nieuwe kleuren beschikbaar voor het siliconenhoesje. Het gaat ook hier om onder andere neongeel en sinaasappel. Mocht je dus interesse hebben in het gele of oranje Apple Watch-bandje, dan kun je daar een bijpassend iPhone-hoesje bij halen. De derde nieuwe kleur voor het siliconenhoesje is kosmosblauw. Deze kleur was voorheen exclusief voor het leren hoesje, maar is nu dus ook voor het goedkopere siliconenhoesje verkrijgbaar. De nieuwe kleuren zijn er voor zowel de iPhone X (€45), iPhone 8 (€39) als iPhone 8 Plus (€45). De laatste twee passen ook respectievelijk op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Op deze nieuwe kleuren moet je echter wel iets langer wachten, want deze zijn op z’n vroegst op 13 december beschikbaar.

iPad-gebruikers komen er deze keer minder goed vanaf. Hoewel Apple ook verschillende hoesjes en covers voor de iPad heeft, zijn er deze keer geen nieuwe kleuren bij gekomen. Ook de onlangs uitgebrachte leren sleeve voor de 12-inch MacBook is nog in dezelfde twee kleuren beschikbaar: zadelbruin en middernachtblauw.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2017, 8:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.