iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 8 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 8 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture: VandaagHet is bijna weekend en voor veel mensen betekent dat: ontspannen met entertainment. Er is genoeg te doen, want vanaf vandaag kun je terecht bij Amazon Music of aan de slag met Amazon Alexa en de bijbehorende Echo-speakers. Je kunt ook de nieuwe screensaver van Los Angeles gaan bekijken op de Apple TV, of via de lens van je iPhone-camera naar je LEGO-bouwsels kijken. Ben je meer het sociale type, dan ben je misschien meer in de stemming voor TweetReality: daarmee kijk je namelijk rond naar je Twitter-berichten. Het lijkt Minority Report wel. Hmm, misschien tijd om die film weer eens te kijken, om je te verbazen wat er tegenwoordig al mogelijk is? Dat en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

VLC nu met 4K en H.265

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • VLC for Mobile (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 9.0+) - De mateloos populaire VLC-app is nu geschikt voor 4K H.265 video’s en is aangepast voor de iPhone X.
  • Feedly - Smart News Reader (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Aangepast voor de iPhone X, zodat je nog meer RSS-nieuwtjes in beeld hebt. En er zit nu ook een écht donker thema in.
  • Clips (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.4+) - In deze Clips-update zijn wat foutjes met de Selfie Scenes opgelost.
  • Ace Attorney INVESTIGATIONS (€1,09, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - Capcom heeft een nieuw hoofdstuk aan het Ace Attorney-verhaal toegevoegd. Deze keer ga je een misdrijf oplossen. Tip: de eerdere Ace Attorney-games zijn tijdelijk gratis; zie onze rubriek iCulture Deals.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2017, 23:46
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
Device Apple TV

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.