Spring Loaded event uitnodiging in groot.

Apple kondigt april 2021 event officieel aan: dit is de datum

“Spring Loaded”
Het hoge woord is er eindelijk uit: Apple's eerste event van 2021 komt eraan. Op 20 april kondigt Apple de volgende nieuwe producten aan, want dat is de datum van het april 2021-event.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Datum Apple’s april 2021 event is bekend

Maart is traditiegetrouw een maand waarin Apple meerdere aankondigingen doet. Vorig jaar werden in die maand de iPad Pro 2020 en de MacBook Air 2020 aangekondigd, al ging dit niet via een groots event vanwege het coronavirus. Het leek er lange tijd op dat Apple ook dit jaar weer in maart een event zou houden, maar we hebben er iets langer op moeten wachten. Zojuist heeft Apple het april 2021-event officieel aangekondigd, met als datum 20 april 2021.

Zoals altijd hoort er bij de aankondiging van een Apple-event weer een uitnodiging. Het event vindt zoals gebruikleijk plaats om 19:00 Nederlandse tijd. Het event wordt digitaal gehouden, net als de laatste drie events van 2020. Dat betekent dat je een van tevoren opgenomen presentatie kan verwachten, waarin Tim Cook en andere Apple-bekenden het woord nemen om de nieuwste producten aan te kondigen. Je kan het Apple-event ook zelf live meekijken. Voor dit event verwachten we weer een aantal nieuwe producten.

Spring Loaded event uitnodiging in groot.

De datum van Apple’s april-event lekte eerder vandaag al uit, nota bene via Apple’s eigen Siri. De Engelse Siri verklapte dat het event op 20 april 2021 gehouden wordt. Nu is het dus officieel door Apple bevestigd.

Siri verklapt: Apple event op 20 april.

Wil je zelf de uitnodiging in augmented reality bekijken? Dat kan via de event-pagina van Apple. Open deze op je iPhone en tik op het logo om hem tot leven zien komen in je eigen huiskamer.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Verwachtingen in het kort
De grote vraag is nog altijd wat Apple tijdens dit event gaat aankondigen. Dit zijn de belangrijkste verwachtingen in het kort:

  • Nieuwe iPads: mogelijk de iPad Pro 2021 en de iPad mini 2021.
  • AirTag: aankondiging van Apple’s Bluetooth- en Ultra-Wideband tracker voor het terugvinden van je persoonlijke voorwerpen.
  • Mogelijke andere nieuwe producten: Apple TV, iMac.

Het is nog onzeker of de nieuwe Apple TV of nieuwe Macs aangekondigd worden. Vooral de Apple TV is toe aan een update, die volgens de geruchten al tijdje in de planning zit. Maar het is nog onduidelijk of de nieuwe Apple TV tijdens dit event aangekondigd wordt. Lees meer over onze uitgebreide verwachtingen voor het april 2021 event ons aparte artikel.

Bekijk ook

Spring Loaded: Dit zijn onze verwachtingen van Apple's april-event van 2021

Vandaag is Apple's april-event en er is weer genoeg om op vooruit te blikken! In deze verwachtingen voor Apple's april-event van 2021 bespreken we de last-minute geruchten.

Wat kun je van iCulture verwachten?

Bij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPad Pro en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de liveblog. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Bekijk ook

Zo kijk je vannacht de livestream van Apple's Mac-event

Wil jij de livestream van Apple's Mac-event van oktober volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 13 april: De datum is nu officieel aangekondigd!
  • 2021 - 13 april: Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na ontdekking van datum via Siri.

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.