Logitech K780 toetsenbord.

Bluetooth toetsenborden voor iPhone, iPad en Apple TV

Ben je op zoek naar een mooi draadloos toetsenbord voor je Apple TV of één van je andere Apple-apparaten? Wij geven je enkele suggesties waar je mee op weg kan, zodat je sneller kunt typen.

Als je voor je iPhone, iPad of Apple TV een los draadloos toetsenbord wil gebruiken, dan wil je dat deze zo compact mogelijk is. Een enorm groot en zwaar toetsenbord is vaak wat overbodig. Gelukkig zijn er genoeg compacte Bluetooth toetsenborden voor de iPhone, iPad, Apple TV en Mac. Zo kun je makkelijker en vooral sneller typen.


Moet je veel tekst typen op een iPhone, iPad of Apple TV, dan is een fysiek toetsenbord wel zo makkelijk. Maar ook als je een lekker compact toetsenbord voor je Mac wil, dan kan je de toetsenborden in deze gids gewoon gebruiken. In onze tip lees je hoe je een Bluetooth toetsenbord koppelt met iPhone en iPad.

Apple Magic Keyboard

Wil je een toetsenbord dat past bij al je andere Apple-apparaten, dan is Apple’s eigen draadloze toetsenbord een goede optie. Het Apple Magic Keyboard heeft een strak design en oplaadbare batterij. Deze laad je op via een Lightning-kabel die ook bij het pakket geleverd wordt. Het toetsenbord werkt met het schaarmechanisme, waardoor de toetsen steviger aanvoelen. Wil je weten wat wij van het Magic Keyboard vinden, dan lees je hier ons Apple Magic Keyboard review.

Magic-Keyboard

Bekijken:

  • Apple Magic Keyboard: €99
  • Ook beschikbaar: Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok: €149

Logitech K380 – Draadloos Bluetooth Toetsenbord

Eén van de goedkopere toetsenborden in ons lijstje is dit draadloze toetsenbord van Logitech. Dit toetsenbord is verkrijgbaar in het zwart. Een handige optie van dit toetsenbord zijn de schakeltoetsen. Met deze toetsen kun je tot drie apparaten koppelen, waardoor je sneller kunt wisselen. Het toetsenbord is gemaakt van plastic, weegt 423 gram en heeft ronde knoppen, waardoor hij een wat speelser uiterlijk heeft. De Logitech K380 werkt op twee AAA-batterijen en moet volgens de maker maar liefst twee jaar meegaan.

Logitech K380 toetsenbord.

Bekijken:

Logitech Keys-To-Go

Dit is het meest draagbare toetsenbord in het rijtje. De Logi Keys-To-Go is een flinterdun toetsenbord dat je makkelijk in je tas stopt. Hij is nog geen centimeter dik en weegt maar een paar honderd gram. De nieuwste versie heeft ook een houder voor je iPhone of iPad, zodat je je toestel er rechtop bij kan zetten. Koppelen gaat heel eenvoudig en dankzij de ingebouwde batterij kan je drie maanden ongestoord typen. Door de bekleding is hij ook waterafstotend, maar daardoor typt hij wel wat zwaarder. Lees ook onze review van de Logi Keys-To-Go.

Logi Keys-To-Go toetsenbord met iPhone.

Bekijken:

Trust Nado

De Trust Nado is met een prijskaartje van €20 de goedkoopste in deze lijst. Het toetsenbord heeft wat weg van Apple’s eigen Magic Keyboard, met witte toetsen en een zilverkleurige behuizing. Er zijn speciale systeemknoppen, zoals een Command-knop, zodat hij perfect werkt in combinatie met je Mac. Er zijn ook speciale toetsen die werken met je iPhone en iPad en als je een Windows-pc gebruikt vind je ook daar een aparte knop voor. Er gaan twee AAA-batterijen in die zo’n zes maanden mee gaan.

Trust Nado toetsenbord.

Bekijken:
→ Trust Nado Bluetooth Toetsenbord: €19,99

Ewent Bluetooth Toetsenbord

Vergelijkbaar met die van Trust is het Ewent Bluetooth Toetsenbord. Ook deze heeft witte toetsen met en zilverkleurige behuizing, inclusief speciale Mac-toetsen zoals een Command-knop. Ook de multimediaknoppen passen zich aan aan het besturingssysteem dat je erop aansluit. Er zit een energiebesparingsfunctie op, zodat je een gebruiksduur van 30 uur hebt. Je moet er wel twee AAA-batterijen in stoppen, dus je kan niet tussendoor bijladen.

Bekijken:
→ Ewent Bluetooth Toetsenbord: €28,99

Logitech Multi Device Toetsenbord K780

Dit multi-device toetsenbord van Logitech heeft een ingebouwde houder. Je kan hier dus je iPhone of iPad rechtop in zetten. Het voordeel is dat je tot drie apparaten tegelijkertijd kan koppelen en met een druk op de knop wissel je van het ene naar het andere apparaat. Er is ruimte zat om zowel je iPhone als iPad in de houder te zetten en je kan zo ook snel wisselen naar bijvoorbeeld je Apple TV. Ook deze werkt op twee AAA-batterijen, maar hij gaat wel maar liefst 24 maanden mee.

Logitech K780 toetsenbord.

Bekijken:
→ Logitech Multi Device Toetsenbord K780: €86,99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt november 2018
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, toetsenbord
Device Apple TV
Software tvOS