Archief voor 'bluetooth'

De Google-tracker komt eraan: met groter bereik dan de AirTag?

· Apple's AirTags zijn dé standaard geworden als het om Bluetooth-trackers gaat voor je rugzak en andere belangrijke spullen. Maar Google is óók bezig met een eigen Bluetooth-tracker en die zou dankzij het grote aantal Android-gebruikers wel eens net zo belangrijk kunnen worden.

Accessoires
Mac Studio man met bureau

Bluetooth-problemen op de Mac oplossen

Heb je Bluetooth-problemen op je Mac? Met deze tips kun je weer snel verbinding maken, als Bluetooth op de Mac helemaal niet werkt of steeds de connectie verbreekt met je muis, toetsenbord of ander apparaat.

Mac
Bose hoofdtelefoon

Stereo Bluetooth (A2DP) gebruiken op een iPhone en iPad

Met Stereo Bluetooth (A2DP) kun je draadloos muziek luisteren op je iPhone en iPad. Ook kun je het gebruiken voor draadloos telefoneren met een headset of oortjes. Wat is Bluetooth A2DP en wat is het verschil met aptX? Dat bespreken we in deze tip!

Muziek
Magic Keyboard problemen

Problemen met het Magic Keyboard oplossen

Ook voor andere Mac-toetsenborden

Heeft je Mac opeens geen verbinding meer met het Magic Keyboard of een ander Bluetooth toetsenbord? Of reageert het toetsenbord anders dan je verwacht? We leggen uit welke oorzaken en oplossingen er zijn, zodat je snel weer kunt typen.

Mac
Tile Mate 2021 aan een waterfles.

Alles over Tile: de Bluetooth-trackers om voorwerpen te vinden

Met Tile weet je altijd waar je spullen zijn. De Tile-accessoires zijn een populair middel om je sleutels, portemonnee en andere voorwerpen op te zoeken als je ze kwijt bent. Welke modellen zijn er, wat kun je er allemaal mee en wat is het verschil met de AirTag? Hier lees je er alles over.

Accessoires