Reacties voor: Review: Contour iSee voor iPhone 3G

Review van de Contour iSee, een kristalheldere case van polycarbonaat. De iSee biedt een slanke, haast onzichtbare bescherming voor je iPhone 3G.
Lees het complete artikel → Review: Contour iSee voor iPhone 3G
17 reacties
 1. Jezus wat een gedrocht. Hier kun je je iphone echt niet meer mee showen. “Denk die dikke, lelijke plastic huls ff weg en je ziet hoe hij er eigenlijk uit hoort te zien”.

  Antwoord

 2. ik See de Contour een beetje te goed om ‘m mooi te kunnen vinden… Niks voor mij iig…

  Antwoord

 3. Mensen koop nou geen hoesjes. Het scherm is hartstikke krasvast en ik heb hem ook al minstens 5 keer laten vallen zonder zichtbare of merkbare schade.

  Over twee jaar krijg je de opvolger van de iPhone. Dus geniet nou lekker van dat ding zoals hij bedoelt is.
  Je koopt ook geen porsche om er 50km/p uur mee te rijden.

  Antwoord

 4. Mensen koop nou geen lelijke hoesjes. Het scherm is hartstikke krasvast en ik heb hem ook al minstens 5 keer laten vallen zonder zichtbare of merkbare schade.

  Over twee jaar krijg je de opvolger van de iPhone. Dus geniet nou lekker van dat ding zoals hij bedoelt is.
  Je koopt ook geen porsche om er 50km/p uur mee te rijden.

  Antwoord

 5. Dubbel!

  Antwoord

 6. Heb zelf voor de iPod touch toen ook zo’n hoesje gekocht van Contour. Of zich zeker een stevig hoesje wat je iPhone/iPod touch lekker krasloos houdt.

  Voordeel: er zit geen plastic laag over het scherm. Dus werkt het zoals het hoort en het scherm is goed krasbestendig van zichzelf.

  Nadeel: Openen “moet” toch wel regelmatig gebeuren, er komt een hoop stof onder het hoesje te zitten en dat zie je dus. Een flexibele siliconen hoes sluit beter af.

  Antwoord

 7. Ook ik heb deze case een tijdje gehad maar ik moest em net als hierboven gezegd wordt geregeld even openen omdat er stof tussen komt te zitten. Ik heb nu meerdere cases geprobeerd en tot nu toe nog geen 1 tegengekomen die ik er lang om heb laten zitten. Dus ben het wel met M1ch3l eens en gebruik m’n iPhone gewoon zonder case.

  Antwoord

 8. wat super lelijk

  Antwoord

 9. ik heb geen behoefte om mijn iPhone te beschermen. Als je hem na x aantal tijd omruilt in de winkel krijg je toch niet meer als hij krasvrij is toch. Mijn scherm is na een 4tal maanden nog steeds krasvrij en de achterkant is ook nog gaaf!

  Antwoord

 10. Ik lees een hoop reviews van cases en tasjes… Zijn er eigenlijk hardcases (zoals deze) waar een keycord stevig aan bevestigd kan worden? En dan wel zo dat ie direct bruikbaar is en toch beschermd (dus niet in een tasje o.i.d. waar je hem eerst uit moet halen).
  Om vragen te voorkomen… Het is voor een knul in een rolstoel, die, om bijv. snel bij de iPhone te kunnen bij gebeld worden, dat ding dus om zijn nek moet hebben hangen. Weet iemand iets wat hieraan voldoet? Ik heb al van alles afgezocht, maar ben er nog geen tegengekomen voor de 3G! (wel voor de 1e iPhone, maar dat paste niet). Als je iets weet, graag!!!

  Antwoord

 11. @Buur
  ik heb denk ik wel een oplossing voor je. tis geen hardcase maar zo 1 voor aan je riem, openklappen en te gebruiken. gebruik hem zelf ook wel eens op deze manier.
  http://img80.imageshack.us/my.php?image=keycordiphonetf5.jpg

  Antwoord

 12. Zo lelijk :D, heb een dergelijke van http://www.dealextreme.com, ook lelijk en komt enorm veel stof tussen.

  Heb ooke en semi-transparante van 30! euro bij de iVizi (apple reseller) gekocht. Daar komt weinig stof onder en die ziet er ok uit.

  Antwoord

 13. Origineel geplaatst door nielss@Buur
  ik heb denk ik wel een oplossing voor je. tis geen hardcase maar zo 1 voor aan je riem, openklappen en te gebruiken.

  Dank je voor deze tip! Maar helaas, dat openklappen is geen optie wegens zijn beperking. Het scherm moet echt direct toenaderbaar zijn, zoals bij bovenstaande hardcase.
  Iedere tip blijft welkom! 😉

  Antwoord

 14. @Buur

  Lastig zeg. Maar het unlocken lukt hem wel gewoon goed dan? Misschien ken je iemand die handig is en bijvoorbeeld bij bovenstaande case in beide hoekje netjes een gaatje boort. Maargoed hopelijk komen er nog betere tips.

  Antwoord

 15. Ik heb een tijdje iets vergelijkbaars gehad, de Gear4. Vond het toch wat lomp en de enige krassen op mijn iPhone komen door zandkorreltjes tussen de telefoon en de case.
  Werk nu twee maanden zonder bescherming, ben er niet echt zuinig op, maar hij ziet er nog als nieuw uit. Bovendien draagt en voelt het veel prettiger zonder case.

  Antwoord

 16. @M1ch3l – Daar heb ik ook al aan gedacht, maar ik weet niet hoe het materiaal (plastic) zich gaat gedragen in de loop van de tijd (scheuren?). Het moet natuurlijk niet zo zijn dat zijn iPhone ineens op straat komt te liggen…
  En ja, unlocken gaat prima, het touchscreen is ideaal voor deze knul! 🙂
  Het liefst zou hij ook nog een ingebouwd uitklapbaar standaardje in de case willen hebben, dan kan een ander het voor hem neerzetten, maar dat is w.s. veel te veel gevraagd…

  Antwoord

 17. Die Gear4 heb ik ook, inderdaad is het lang niet zo mooi als zonder case…en het klopt dat er toch krasjes te zien zijn, op de iP door het in en uit de case halen en op de case zelf, die is sowieso heel krasgevoelig…maar voor valbescherming is het beter dan bv. zo’n Beyza sleeve…

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.