Deze zomerkleuren van Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes zijn bijna uitverkocht

Wees er snel bij
We naderen al bijna het september-seizoen, dus dat betekent ook dat Apple weer een reeks nieuwe accessoires in nieuwe kleuren uit gaat brengen. Twijfel je nog over een bepaalde kleur, dan is er haast bij: heel veel kleuren zijn nu al online uitverkocht. Wat brengt het najaar?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Ieder seizoen introduceert Apple weer nieuwe Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes. In het voorjaar en de zomer introduceerde Apple vooral veel lichte kleuren, waaronder mintgroen, hemelsblauw en citroengeel. Uit een inventarisatie van de online Apple Store blijken veel bandjes en hoesjes inmiddels online uitverkocht te zijn. Zit er voor jou nog een hoesje of bandje bij die je aan je collectie toe wil voegen, dan moet je dus snel zijn.

Zomerkleuren hoesjes en bandjes uitverkocht

Bij de Apple Watch-bandjes geeft vaak aan dat sommige kleuren slechts voor beperkte tijd verkrijgbaar zijn. Hoewel ze nog in de online Apple Store staan, geldt voor veel kleuren dat ze al uitverkocht zijn. Zo is het sportbandje in mintgroen van deze zomer online uitverkocht, terwijl sommige lentekleuren zoals citroengeel en jeansblauw niet meer aangevuld zijn. Al vlak voor de WWDC bleken enkele lentekleuren uitverkocht, maar deze keer zijn het er nog veel meer.

Apple Watch-bandjes met zomerkleuren 2018.

Ook sommige bandjes die niet als tijdelijke collectie aangegeven zijn, zijn online niet meer te koop. Denk dan aan het donker olijfgroene geweven sportbandje, maar ook het geruite zwarte bandje van geweven nylon is niet meer online te koop. Dit doet vermoeden dat ook de meer neutrale kleuren het veld moeten ruimen voor een compleet nieuwe collectie. Je kan het beste zelf de online Apple Store checken welke combinatie van kleur en maat nog wel verkrijgbaar is. Een andere tip is om langs te gaan in de fysieke Apple Store, omdat ze daar in sommige gevallen nog exemplaren hebben liggen.

Dit najaar introduceert Apple de Apple Watch Series 4. Daarbij zal voor het eerst het design op de schop gaan, want volgens geruchten krijgt dit model een groter scherm. Naar verwachting blijven je huidige bandjes wel werken op dit nieuwe model, maar het zou ons niets verbazen als Apple een nieuwe stijl bandjes gaat introduceren die mooi passen bij het nieuwe model.

Einde van het leren bandje met moderne gesp?
Het zou ons ook niet verbazen als Apple binnenkort afscheid neemt van een bandje van het eerste uur. In 2015 verscheen de Apple Watch met een reeks van leren bandjes, waaronder het leren bandje met moderne gesp. In Amerika is dit bandje al helemaal uit de collectie gehaald, maar in de Nederlandse online Apple Store staat het bandje nog wel. Je kan hiervoor echter het beste terecht bij Amac, want daar kun je deze bandjes voor de helft van de prijs aanschaffen. Hoewel Apple elk type bandje uit 2015 bij ons nog in het assortiment heeft, is de komst van de Apple Watch Series 4 een mooie gelegenheid om de minst populaire soorten uit het assortiment te halen, zodat er plaatsgemaakt kan worden voor nieuwe exemplaren.

Apple Watch met lederen bandje met moderne gesp.

Tot slot zijn er ook veel kleuren van de siliconen iPhone-hoesjes online niet meer verkrijgbaar. Apple heeft in totaal 18 kleuren op haar site staan, maar bij de versie voor de iPhone 8/7 en iPhone 8 Plus/7 Plus zijn er nog maar vijf te bestellen. Apple zal ongetwijfeld nieuwe kleuren uitbrengen, zodra de 2018 iPhones aangekondigd zijn. De datum van het iPhone-event is naar verwachting 12 september, hoewel de datum nog lang niet bevestigd is. Die bevestiging volgt waarschijnlijk later deze maand.

https://www.iculture.nl/nieuws/wanneer-aankondiging-iphone-september-2018/

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.