Apple Watch voorjaar 2018

De Apple Watch-bandjes in lentekleuren zijn bijna uitverkocht

Nieuwe kleuren tijdens WWDC?

Wilde je nog een Apple Watch-bandje in jeansblauw of frambozenrood, dan moet je snel zijn. De kleuren uit de lentecollectie van 2018 raken namelijk langzamerhand uitverkocht. Grote kans dat er nieuwe kleuren worden aangekondigd tijdens WWDC 2018.

Einde voor tahoeblauw en citroengeel

Vorig jaar bracht Apple tijdens WWDC 2017 ook een zomercollectie van Apple Watch-bandjes uit. De meest opvallende van vorig jaar was een Pride Edition nylon bandje, die in de 42mm-versie al snel was uitverkocht. Houd dus de Apple Store in de gaten, want misschien komt er dit jaar een nieuwe.


Wat de lentekleuren van 2018 betreft: we zullen afscheid moeten nemen van jeansblauw, citroengeel, frambozenrood, knalroze, knalgeel, tahoeblauw en mintgroen. Deze zaten tijdelijk in het assortiment. Bij de duurdere leren bandjes zullen de kleuren lentegeel, electricblue en zachtroze komen te vervallen. Bij de Nike-bandjes grijp je mis als je Pearl Pink en de combinatie Barely Rose/Pearl Pink wilde hebben. Misschien houdt Apple de wat neutralere kleuren nog in het assortiment.

Apple Watch bandjes voorjaar 2018

Als je graag geld uitgeeft aan extra horlogebandjes heb je keuze genoeg, want Apple brengt minimaal twee keer per jaar nieuwe accessoires uit. Ook kunnen we later dit jaar de Apple Watch Series 4 verwachten. De geruchten daarover zijn veelbelovend: een 15 procent groter scherm en een compactere behuizing. Waarschijnlijk zijn de huidige bandjes ook in combinatie met de nieuwe modellen te gebruiken – tenzij Apple overstapt op een radicaal model, zoals een rond scherm. Ook daarover zijn regelmatig geruchten, maar tot nu toe is het niet verder gekomen dan patentaanvragen.

Wil je nog een keer de lentebandjes 2018 bekijken, dan kun je in onderstaand artikel terecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2018, 19:26
Categorie Accessoires
Onderwerp horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.