Muziek op je iPhone bedienen met de Apple Watch.

Verbeterde Nachtklokmodus, muziekbediening en meer: watchOS 4.3 nu beschikbaar!

watchOS 4.3 voor de Apple Watch is er! Iedereen met een Apple Watch kan deze nieuwe versie downloaden, ongeacht welk Apple Watch-model je hebt. Lees snel verder om meer te weten over alle nieuwe functies in watchOS 4.3!

Pak je Apple Watch-lader er maar bij, want watchOS 4.3 is nu beschikbaar voor iedereen! Apple Watch-gebruikers kunnen rekenen op flink wat nieuwe functies in watchOS 4.3, waaronder de terugkeer van het bladeren door je iPhone-muziekbibliotheek op je Apple Watch. Ook is de Nachtklokmodus verbeterd, dus genoeg redenen om watchOS 4.3 te downloaden!

watchOS 4.3 beschikbaar

Bij nieuwe versies van Apple’s besturingssystemen gaat de meeste aandacht doorgaans uit naar iOS. Dat is bij iOS 11.3 niet anders, maar toch is er deze keer ook voor Apple Watch-gebruikers genoeg nieuws om te ontdekken. watchOS 4.3 bevat namelijk een aantal nieuwe functies. De belangrijkste verbetering is de uitbreiding van de Nachtklokmodus. De Nachtklokmodus toont een wekker op het scherm van je Apple Watch zodra je deze aan de lader legt. Voorheen werkte dit alleen als de Apple Watch op z’n kant ligt, maar met ingang van watchOS 4.3 werkt het ook als je het horloge recht op de lader legt. Hierdoor werkt de functie ook samen met de AirPower, Apple’s draadloze oplader. In ons aparte artikel lees je meer over de nieuwe functies in watchOS 4.3.

watchOS 4.3 is te downloaden voor elk model Apple Watch. Om de update uit te voeren, doe je het volgende op de gekoppelde iPhone:

  1. Ga naar Mijn Watch > Algemeen.
  2. Tik op Software-update en wacht tot de update is gedownload.
  3. Hang de Apple Watch aan de lader en wacht geduldig af tot de update is geïnstalleerd.

Zie je de update nog niet, werk dan eerst je iPhone bij naar iOS 11.3. Terwijl de Apple Watch aan het updaten is, hou je de gekoppelde iPhone in de buurt om het updateproces niet te verstoren. Het updaten van de Apple Watch kan langer dan een uur duren, dus wees vooral geduldig. Zorg er in ieder geval voor dat de verbinding met de oplader niet verbroken wordt. Om de installatie af te ronden is het verplicht om de Apple Watch aan de lader te hangen, dus hou daar rekening mee. Zie je de update nog niet, zorg er dan voor dat je iPhone alvast bijgewerkt is naar iOS 11.3.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2018, 19:07
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen apple watch, firmware, watchos 4
Device Apple Watch
Software watchOS 4

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.