HomePod review: HomePod op een vloerkleed

Apple brengt eerste HomePod-update 11.3 uit

Apple heeft vanavond de eerste publieke HomePod-update uitgebracht. Versie 11.3 loopt gelijk met de iOS-update die vanavond ook verscheen.

HomePod-update 11.3

Vanavond verschenen updates voor iOS, watchOS en tvOS. Maar daarnaast heeft Apple ook nog een update voor een bijzonder apparaat: de HomePod. Het is de eerste keer dat er een publieke update beschikbaar komt. Er waren wel eerdere updates, maar die waren alleen bedoeld voor testpersonen die de HomePod al in huis hadden, zoals Apple-personeel.

De nieuwe HomePod-software wordt automatisch geïnstalleerd als je de update naar iOS 11.3 hebt gedaan. Ook kun je handmatig updaten en checken op welke software-versie je draait.

HomePod review: HomePod op een vloerkleed

Het is nog niet bekend welke nieuwe functies in de update zitten. Apple’s releasenotes geven daarover geen opheldering. Het meest wordt uitgekeken naar AirPlay 2 en de mogelijkheid om twee HomePods te koppelen tot een stereopaar. Vooralsnog ziet het er somber uit dat deze twee functies erin zitten. Apple spreekt alleen over “algemene verbeteringen voor stabiliteit en kwaliteit”.

Zodra we meer weten laten we dat weten!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2018, 19:29
Categorie iOS
Onderwerpen homepod, update
Device HomePod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.