Spotify Touch Bar op de Mac

Spotify voor Mac werkt nu met de Touch Bar

Spotify voor Mac heeft nu ondersteuning voor de Touch Bar op de nieuwste MacBook Pro. Daarmee heb je toegang tot functies zoals shuffle en herhalen.

Spotify voor de Mac heeft vandaag een update gekregen, waardoor de app ook werkt met de Touch Bar op de nieuwe MacBook Pro. Eerder waren gebruikers aangewezen op tools zoals Muse (verkrijgbaar via Github).

Spotify Touch Bar op de Mac

Met de Touch Bar-ondersteuning voor Spotify gaat een grote wens van MacBook Pro-bezitters in vervulling. Voorheen kon je alleen de simpele play/pauze-knoppen en het vooruit en achteruit springen bedienen vanaf de Touch Bar. Nu heb je ook de beschikking over functies zoals shuffle, nummer blijven herhalen, zoeken, vorige/volgende pagina in de Spotify-app.

Spotify Touch Bar op de Mac

Apple Music had (via iTunes) al langer onderteuning voor functies op de Touch Bar, maar daarin is geen herhaal- en shuffle-functie beschikbaar.

Spotify Touch Bar op de Mac

Je kunt Spotify voor de Mac downloaden via de website van Spotify, niet via de Mac App Store.

Spotify pauzeert met Apple AirPods

Ook heeft Spotify een nieuwe functie toegevoegd voor de AirPods, de draadloze oordopjes van Apple. Spotify zal nu reageren op het automatisch pauzeren van de AirPods als je een oordopje uit je oor haalt. Bij iTunes werkte dat ook al. Als je de AirPod terug in je oor steekt zal Spotify door gaan met het gepauzeerde nummer.

Tipgever gastonm08, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2016, 14:29
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen spotify, touch bar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.