Sleep Cycle iPhone 6 iOS 8

Sleep Cycle synchroniseert nu met Apple’s Gezondheid-app

De populaire slaapapp Sleep Cycle synchroniseert nu data met Apple's Health-app, waardoor andere apps kunnen profiteren van de slaapanalyse.

Sleep Cycle iPhone 6 iOS 8De populairste slaapapp in de App Store is geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, maar dat is niet de grootste vernieuwing. Sleep Cycle alarm clock wisselt je slaaptijden nu uit met Apple’s Gezondheid-app. Zo kan je binnenkort je slaapstatistieken terugzien in bijvoorbeeld een app als UP by Jawbone, wat dubbel invoeren van gegevens voorkomt.

Sleep Cycle alarm clock heeft verschillende fouten gerepareerd en subtiele veranderingen doorgevoerd. Ook heb je de mogelijkheid om de batterijwaarschuwing uit te schakelen, zodat je tijdens je slaap niet gewekt wordt door een bijna lege iPhone.

Sleep Cycle slaapstatistieken iPhoneVerder is Sleep Cycle nog steeds een lekker veelzijdige slaapapplicatie voor het slapen. Je legt de iPhone met de app op je bedrand bij het kussen en de app registreert aan je volume en beweging hoe diep je slaapt. Daar krijg je in de ochtend een analyse van te zien, waardoor je op langere termijn je slaap kan vergelijken. Wil je graag om acht uur wakker zijn, dan zal de app je proberen in de periode van een half uur geleidelijk wakker te maken, met als doel dat je beter opstaat. Daar kan je via de app zelfs Philips Hue-lampen bij inschakelen.

Lees over de beste apps voor Apple’s Gezondheid-app in iOS 8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2014, 17:36
Categorie Apps
Onderwerpen gezondheid, health, slapen, sleep cycle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.