Skype geoptimaliseerd voor schermen iPhone 6

De Skype-app voor iPhone is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De applicatie laat ook zien wat de tijd is bij iemand anders.

Skype 5.2 heeft weer vociemails iPhoneDe Skype-app voor de iPhone is geoptimaliseerd voor de schermgroottes van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De optimalisatie komt een dag nadat Skype een eigen Snapchat-concurrent uitbracht in de vorm van Skype Qik, die soortgelijke interface-elementen heeft. De update geeft Skype ook meer opties voor chats.

In de lijst met recente contacten kan je nu aan de gekleurde bolletjes zien welke gebruikers afwezig en online zijn, net zoals in de personenlijst. Daarnaast kan je gesprekken als gelezen of ongelezen markeren.

Op de profielpagina’s keert een veelgevraagde functie terug: je ziet weer hoeveel vrienden iemand op Skype heeft. Daarnaast zie je ook een vermelding van de tijd bij een gebruiker aan de andere kant van de wereld. Een laatste benoemde verbetering in Skype versie 5.6 voor iPhone is dat je geen notificatiegeluiden meer hoort als je telefoon in de niet storen-stand staat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2014, 17:40
Categorie Apps
Onderwerp skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.