Rookmelder HomeWizard stuurt pushnotificaties bij mogelijke brand

HomeWizard verkoopt een rookmelder die je kunt aansluiten op een thuissysteem, dat je een pushbericht stuurt bij mogelijke brand in huis.

HomeWizard rookmelderEen nieuwe rookmelder van HomeWizard stuurt een pushbericht naar je iPhone als hij alarmslaat. Hierdoor krijg je ook bericht bij mogelijke brand op momenten dat je zelf niet thuis bent. De rookmelder kan aangesloten worden op het huisautomatiseringssysteem van HomeWizard, waarmee het al mogelijk is om bijvoorbeeld je verlichting te bedienen en bericht te krijgen bij mogelijke inbraak.

De rookmelders van HomeWizard kunnen ook met elkaar verbonden worden. Hierdoor kan bijvoorbeeld een rookmelder in de woonkamer afgaan bij mogelijke brand in de slaapkamer.

HomeWaizard rookmelder 2HomeWizard verkoopt de rookmelders voor €24,95 per stuk. Je hebt echter ook het basissysteem van HomeWizard nodig om de pushnotifcaties op je iPhone te ontvangen. Voor een starterkit van HomeWizard betaal je 239 euro. Een pakket met onder andere een rookmelder wordt verkocht voor 249 euro. Heb je het kastje eenmaal in huis, dan kun je er ook thermometers, schakelaars en sensoren op aansluiten waarmee je bepaalde handelingen in huis kunt automatiseren.

Meer informatie: HomeWizard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2012, 22:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen domotica, homewizard, rookmelder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.