‘Productie iPhone 6s loopt vertraging op’ (maar daar merken we niets van)

Ming-Chi Kuo meldt dat het productieproces van de iPhone 6s enige vertraging oploopt. Gelukkig maar dat wij hier helemaal niks van gaan merken. Ook zegt hij te weten welke fabrieken de productie verzorgen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

iphone-6s-gerucht
Fabrikanten in Azië bereiden zich voor op de massaproductie van de iPhone 6s. Volgens nieuwe geruchten loopt de productie niet helemaal zoals Apple had gepland en zal er vertraging optreden. Maar het zal helemaal niet zo erg zijn als het in eerste instantie lijkt.


Je kunt er namelijk bijna de klok op gelijk zetten dat een bron vlak vóór de introductie van een nieuw Apple-product meldt dat er sprake is van vertraging. Nieuwe iPhones verschijnen al jarenlang halverwege september en dit jaar zal het niet anders zijn.

Massaproductie begint eind augustus

Volgens Ming-Chi Kuo van KGI Securities (via GforGames) begint de massaproductie van de iPhone 6s en 6s Plus eind augustus, wat één tot twee weken later zou zijn dan eigenlijk de bedoeling was.

Kuo meldt verder dat Foxconn zo’n zestig procent van alle iPhone 6s-toestellen fabriceert. Pegatron neemt de overige 40 procent voor zijn rekening. De productie van de iPhone 6s Plus zou zelfs volledig in handen zijn van Foxconn, als we Ming-Chi Kuo mogen geloven.

Om de toegenomen vraag naar nieuwe iPhones op te vangen zouden productielijnen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus vrijgemaakt worden om extra 6s- en 6s Plus-toestellen te fabriceren.

Geruchtenstroom komt op gang

Naarmate we dichterbij de onthulling van de nieuwe iPhone komen, nemen de geruchten ook toe. Zo begint het er steeds meer op te lijken dat de iPhone uitgerust wordt met Force Touch, en ziet hij er op het eerste gezicht net zo uit als de iPhone 6, inclusief de camera.

Bekijk ook

iPhone 6s: het complete overzicht

Alles wat je wilt weten over de iPhone 6s. Ontdek de specs en functies en bekijk wat er nieuw en verbeterd was bij dit toestel. Ook lees je of een iPhone 6s kopen nog steeds een goed idee is, of dat je beter een ander model kunt nemen.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.