Carrot-Weather-Mac

Sarcastische Carrot Weather nu ook op de Mac

Carrot Weather, de sarcastische weer-app, is er nu ook voor je Mac. Daarnaast is de app vernieuwd voor iOS en de Apple Watch. Een grappigere weersvoorspelling kun je niet krijgen.

Carrot-Weather-Mac
In Nederland praten we dolgraag over het weer, zeker als we erover kunnen klagen. De weer-app CARROT Weather lijkt dan ook voor ons gemaakt, dankzij de sarcastische toon waarop de weersverwachting in beeld verschijnt. De komische digitale weerman is nu ook beschikbaar voor je Mac.

Het regent weer-apps in de App Store, maar Carrot wist zich met gemak te onderscheiden door de unieke manier waarop de app laat zien wat voor weer het wordt. De Mac-versie is hierop geen uitzondering.

Carrot-Weather-iPhone

Grappige animaties en teksten

Op een regenachtige dag kun je bijvoorbeeld een tekst verwachten als “It’s a beautiful sunny day! Ha ha, just kidding. It’s raining”. Grappige animaties geven de sarcastische toon nog wat extra kracht bij.

Naast de nieuwe Mac-app is ook de iOS-variant van Carrot Weather in het zonnetje gezet. Zo is er een tijdmachine toegevoegd, waarmee je tot 70 jaar in het verleden de weerssituatie kunt bekijken.

Geheel in stijl van Carrot kun je deze machine ook gebruiken om alvast tien jaar in de toekomst te zien wat voor weer het wordt. Ook zijn er weerkaarten en een nieuwe widget toegevoegd.

Prijskaartje

Met een prijskaartje van €9,99 voor de Mac-app en €3,99 voor de iOS-variant is Carrot Weather geen goedkope weer-app, maar dankzij de komische manier waarop je dagelijks op de hoogte wordt gehouden maakt het wat ons betreft alsnog de moeite waard.

Als je nog wat meer sarcasme in je leven kunt gebruiken, moet je ook de wekker CARROT Alarm, de calorieënteller CARROT Hunger en de takenlijst CARROT To-Do eens bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2015, 18:15
Categorieën Apps, iOS, Mac & macOS
Onderwerpen carrot, weer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.