TVGiDStv-icon

TVGiDS.tv bekijk je nu ook op je Apple Watch

TVGiDS.tv heeft de app vernieuwd met ondersteuning voor de Apple Watch. Bekijk snel op je pols wat er vandaag op tv komt, en krijg meldingen voordat je favoriete show begint.

TVGiDStv-icon
Even kijken of er nog iets op tv komt, doen we al jaren niet meer met een papieren tv-gids. Er zijn immers al meer dan genoeg iOS-apps die deze rol vervullen. De TVGiDS.tv-app wil het nog gemakkelijker maken om de programmering te bekijken en brengt daarom een app uit voor de Apple Watch.

Met de Watch-versie van TVGiDS.tv kun je door 20 verschillende zenders scrollen en alle geplande uitzendingen voor die dag bekijken. Als je een afzonderlijke uitzending aantikt verschijnt er een foto en een korte uitleg over het programma op je Watch. Daarnaast kun je Primetime en aanraders raadplegen vanaf je pols.

TVGiDS-op-de-Watch TVGiDS-Watch-versie

Nooit te laat voor je favoriete show

Ook verstuurt de gids-app je ook meldingen als er een programma begint waar je graag naar kijkt. Ontvang bijvoorbeeld drie minuten voordat het journaal begint een berichtje, zodat je op je gemakje de tv aan kunt zetten en je naar de juiste zender kunt zappen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2015, 16:28
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, tv-gids

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.