Reacties voor: Wordt Newton Calendar-app jouw nieuwe agenda-app?

Newton Calendar is een gloednieuwe agenda-app van de makers van Newton Mail. Makkelijk nieuwe afspraken toevoegen en synchroniseren met de mail-app, dat is wat de makers beloven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Uhh nee.. gewoon de ios agenda !

  2. Stiekem had ik toch gehoopt dat ze deze app ook voor Mac gingen maken.

  3. Wellicht de prijs in de intro vermelden. Reclamekosten zijn toch al binnen en het gros zal toch niet bereid zijn €50,- per jaar hiervoor te betalen, mijzelf incluis. Heb geen moeite met geld spenderen, maar ze zijn het in mijn ogen niet waard.

  4. Wat is er mis met de default iOS agenda (die ook gewoon synched met OSX)? En ik vind de normale mailapp ook gewoon prima werken.

  5. Ik gebruik de combo Fantastical (agenda) en Spark (email), zowel op de iphone, ipad, als op de Mac. Ben echt geen fan van de standaard ios kalender.. te beperkt en niet overzichtelijk. De natural language support bij fantastical is gewoon top ! Spark verkies ik boven de standaard mail app voor 2 functies: snoozen van emails en smart notifications. Echt de moeite waard !

  6. Origineel geplaatst door Alexander
    Wat is er mis met de default iOS agenda (die ook gewoon synched met OSX)? En ik vind de normale mailapp ook gewoon prima werken.

    Idd. Sinds Netscape door de meest populaire browser😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣☺️ internet exploder werd overgenomen heb me achtergesteld gevoeld sinds Apple mail en safari. Ok Chrome is soms nodig en veel sneller maar normaal doe ik alles met Apple mail en haar browser.

  7. @Karl: Volmondig mee eens met deze keuze.

  8. Ik zweer echt bij Fantastical. De manier waarop je daar afspraken kunt invoeren is echt geniaal. Wel jammer dat ze nog steeds “en” zien als een trigger voor locatie.

    Eigenlijk zie ik geen enkel uniek aspect in deze nieuwe agenda-app, behalve dan de prijs..

  9. Origineel geplaatst door Karl
    Ik gebruik de combo Fantastical (agenda) en Spark (email), zowel op de iphone, ipad, als op de Mac. Ben echt geen fan van de standaard ios kalender.. te beperkt en niet overzichtelijk. De natural language support bij fantastical is gewoon top ! Spark verkies ik boven de standaard mail app voor 2 functies: snoozen van emails en smart notifications. Echt de moeite waard !

    Hear, hear.
    Op mijn Mac ook Spark en Fantastical, al vind ik de oudere versie van Fantastical wel traag worden. Als ik een event over bijvoorbeeld drie maanden zoek, duurt het een flinke tijd voordat die te zien is.

  10. €50 voor een agenda? Dat is 10 keer meer dan ik ooit aan een fysieke agenda heb uitgegeven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.