Master Lock Select Access Smart sleutelkluis

Master Lock maakt digitaal sleutelkluisje voor je vakantiewoning

Master Lock heeft een digitale variant van de sleutelkluis, die je via Bluetooth kunt openen. Ook kun je een normale cijfercode intikken om een sleutelbos te pakken.

Misschien heb je ze wel eens bij vakantiehuizen of AirBnB-huizen zien hangen: de sleutelkluisjes van Master Lock. Dit is een stevig kluisje met cijferslot waarin je sleutels kunt opbergen. Ideaal als je iemand toegang wilt geven tot je vakantiehuis, een schuurtje of een ander gebouw waar geen waardevolle spullen staan en waarbij je de sleutels ook niet onder de deurmat of onder een bloempot wilt leggen. Master Lock gaat nu digitaal met een Bluetooth-versie.

Master Lock Select Access Smart sleutelkluis

Sleutelkluis met Bluetooth-slot

Sommige mensen zijn zo vergeetachtig dat ze een sleutelkluisje bij de voordeur hangen. Andere mensen gebruiken het voor de schoonmaker, bouwvakkers of vakantiegasten. De Master Lock Select Access Smart is de nieuwe Bluetooth-variant van het bekende sleutelkluisje, met wat extra functies. Zo kun je via de bijbehorende app gericht toegang geven aan bepaalde mensen, op basis van hun toestel. De schoonmaker mag bijvoorbeeld alleen tussen 9:00 en 12:00 uur het kluisje openen, terwijl vakantiegangers een tijdsperiode van 48 uur krijgen en daarna buitengesloten worden. Je krijgt ook notificaties als er met het kluisje wordt geknoeid of als de batterij bijna leeg is. Standaard gaat de batterij 2 jaar mee.

Master Lock Bluetooth sleutelkluis

Waarom geen gewoon slim slot? Nou, soms heb je meerdere sleutels nodig voor voordeur, tussendeur, achterdeur en schuurdeur en met dit sleutelkluisje kun je een normale sleutelbos met meerdere sleutels aan gasten geven. Ook geschikt voor bezoekers die technisch iets minder handig zijn of geen smartphone hebben. Zij kunnen het sleutelkluisje gebruiken zoals de vroegere, niet-digitale variant.

Master Lock Select Access Smart

Op de Bluetooth-variant van de Master Lock zit ook nog een normale nummerpad, zodat mensen zonder smartphone gewoon een code kunnen intoetsen. Het kluisje zelf is gemaakt van zink en heeft een dubbel slotmechaniek. Het is waterbestendig en dus ook buitenshuis op te hangen, zoals meestal gebeurt met deze kluisjes. Je betaalt er rond de 150 euro voor, maar omdat het kluisje nog maar net is aangekondigd kan het even duren voordat ze in de Nederlandse winkels liggen.

Master Lock Select Access Smart

Master Lock heeft trouwens ook een gewoon Bluetooth hangslot die je met een app kunt bedienen en bijvoorbeeld kunt gebruiken voor het sluiten van een kluisje in de sportschool. Die is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2017, 12:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen deurslot, smart home

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.