iPhone 7 oordopjes

Dash geeft snelle toegang tot Spotify-afspeellijsten

Met de gratis app Dash luister je op je iPhone of iPad nog sneller naar je favoriete Spotify-afspeellijsten. Lees snel verder hoe het werkt.

Als je Spotify alleen of vooral gebruikt voor het luisteren van afspeellijsten, dan kan het openen van de Spotify-app soms wat omslachtig werken. Met de gratis app Dash heb je meteen toegang tot al je afspeellijsten en luister je nog sneller naar je favoriete muziek. In dit artikel lees je hoe het werkt.

Snelle toegang tot je Spotify-afspeellijsten met Dash

Om Dash te kunnen gebruiken heb je een betaald Spotify Premium-account nodig, dat je eenmalig dient te koppelen met de app. Volg onderstaande stappen om Dash te installeren en in te stellen.

  1. Download Dash for Spotify in de App Store.
  2. Open de app en tik op Login with Spotify, waarna een Safari-venster opent.
  3. Log in met je Spotify-account en kies vervolgens ‘OK’ om de app toestemming te geven.
  4. Standaard zie je één afspeellijst; met de + knop kun je ook je andere afspeellijsten toevoegen.
  5. Tik vervolgens op de afspeellijst die je wilt luisteren en de speler begint te lopen.

Met de gratis app Dash heb je nog sneller toegang tot je favoriete afspeellijsten in Spotify

Voortaan heb je meteen vanuit de app toegang tot al je favoriete afspeellijsten in Spotify. Als je iPhone of iPad 3D Touch ondersteunt, kun je zelfs meteen vanaf je beginscherm beginnen met luisteren naar een afspeellijst, zonder de app eerst te openen. Net als in de officiële Spotify-app kun je de app verlaten tijdens het afspelen. Je bedient de app dan eenvoudig via het toegangsscherm of het bedieningspaneel, of met oortjes met ingebouwde afstandsbediening.

Extra instellingen
Dash geeft je de mogelijkheid om, net als in de Spotify-app zelf, te wisselen tussen geluidskwaliteit. Ook is het mogelijk om te onthouden bij welk nummer je in een afspeellijst bent gebleven, zodat je daar de volgende keer weer verder kunt luisteren. Eventueel kun je de app zelfs laten onthouden waar je een nummer hebt gepauzeerd. Dat laatste is vooral handig voor audioboeken.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2017, 9:47
Categorie Apps
Onderwerpen afspeellijst, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.