Reacties voor: Lage App Store-commissie geldt voor 98 procent van ontwikkelaars

Apple kondigde vorig week het App Store Small Business Program aan. Bijna alle ontwikkelaars vallen hieronder, blijkt nu uit cijfers. Maar liefst 98 procent van de ontwikkelaars verdient minder dan een miljoen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. De App Store is vaak duur mits Apple de regel 1 euro is 1 dollar blijft houden. Apps van andere bedrijven zijn vaak op hun site veel goedkoper betaal je voor een jaar abo ipv 73 euro in de App Store maar 73 dollar op hun website en met de omreken koers komt dat neer op een 60 euro dus dan vind ik het toch al de moeite om de AppStore links te laten liggen

  2. Blijf het een goede actie van Apple vinden. Alle kleine ontwikkelaars hebben er voordeel van. Epic, die juist loopt te zeuren, heeft er geen voordeel van (want te groot)

  3. Smart thinking…

    Een mooie oplossing voor die ontwikkelaars.

  4. Beetje vreemd die miljoen grens. Want een bedrijf die € 900.000,- per jaar verdiend heeft dan dus ook recht op deze korting. Terwijl dat in mijn ogen een extreem hoog jaarinkomen is. Ik had het idee dat dit echt voor de kleinere bedrijfjes bedoeld was..

  5. Apple geeft nu wel 98% van de ontwikkelaars een voordeel wat zeker voor de kleine ontwikkelaars een voordeel oplevert maar die andere 2% genereert wel de meeste omzet. De perceptie van iedereen is dat ze het dus heel goed doen maat in werkelijkheid is de impact erg klein. Ik vind dit een slechte ontwikkeling. Zeker na het statement dat ze elke ontwikkelaar gelijk behandelen jin de AppStore. Maakt het dan voor iedereen 15% of voor iedereen 20% dan creer je veel meer goodwill bij ontwikkelaars, en weten ze waar ze aan toe zijn. De grens van 1 mil is sowieso een vage grens voor veel ontwikkelaars.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.