Ferry de serie

Weekend kijktips: Fingernails, Ferry en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Fingernails

Een nieuw romantisch sciencefictiondrama met in de hoofdrollen Jessie Buckley, Riz Ahmed en Jeremy Allen White. Er bestaat een machine die je kan vertellen of een stel een perfecte match is. Deze film laat zien wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Anna en Ryan (Buckley en White) krijgen van de machine te horen dat ze perfect bij elkaar passen. Maar Anna’s eigen innerlijke gevoelens zijn daar niet zo zeker van. Ze neemt een baan bij een testinstituut voor liefdes en ontdekt dat ze eigenlijk meer voelt voor collega Amir (Ahmed). Fingernails ging eerder dit jaar in première op het Telluride filmfestival. Het heeft een beoordeling van 71% op Rotten Tomatoes.

Bekijken: Fingernails op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Quiz Lady

Quiz Lady is een hilarische, hartverwarmende komedie met in de hoofdrollen Awkwafina, Sandra Oh, Jason Schwartzman, Holland Taylor, Tony Hale en Will Ferrell, en gaat over een ontwricht gezin en de spelshow die mogelijk hun redding kan zijn. In deze film moeten Anne, een briljante maar gespannen jonge vrouw, en haar vervreemde, rampzalige zus Jenny samenwerken om de gokschulden van hun moeder te betalen. Wanneer de hond van Anne wordt ontvoerd, beginnen ze aan een wilde zoektocht door het hele land om aan geld te komen. Dit doen ze op de enige manier die ze kennen: Anne moet een ware spelshowkampioen worden. De film werd geregisseerd door Jessica Yu en geschreven door Jen D’Angelo.

American Horror Story: Delicate (seizoen 12)

Bekijk het twaalfde seizoen van deze horrorserie, met in dit seizoen Kim Kardashian en Emma Roberts in de hoofdrollen. Het verhaal doet denken aan Rosemary’s Baby, maar dan met een geheel eigen twist.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Ferry: de serie (seizoen 1)

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Met John, zwager Lars, Remco en Dennis vecht hij tegen de onverzettelijke drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plek aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de duistere kant van Ferry en zijn bedrijf leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de grootste te worden.

All the Light We Cannot See (seizoen 1)

In de laatste dagen van de WO II kruisen de wegen van een blind Frans meisje en een Duitse soldaat elkaar. Gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende bestseller van Anthony Doerr. All the Light We Cannot See verschijnt een jaar na de oorspronkelijk geplande premièredatum en is gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende roman van Anthony Doerr. De serie volgt het verhaal van het duo over meerdere decennia, waarbij de rollen gespeeld worden door verschillende acteurs. Ondanks het gewaardeerde productieteam (Shawn Levy en Steven Knight) en de met sterren bezaaide cast (Mark Ruffalo, Hugh Laurie en meer), is All the Light We Cannot See niet zo goed ontvangen door critici.

Nyad

Dit waargebeurde sportdrama volgt de langeafstandszwemster Diana Nyad (Annette Bening) terwijl ze op 60-jarige leeftijd (!) probeert om de eerste zwemster te worden die de 180 kilometer lange zwemtocht van Cuba naar Florida voltooit, zonder een haaienkooi. Jodie Foster en Rhys Ifans schitteren naast Bening in deze nieuwe Netflix-film, die geregisseerd is door Oscar-winnaars Jimmy Chin en Elizabeth Chai Vasarhelyi, bekend van de film Free Solo.

Blue Eye Samurai

Voor bloederige animatie moet je bij Blue Eye Samurai zijn. In deze serie van acht afleveringen volgen we een jonge krijger op een bloedige zoektocht naar wraak in het Japan van de Edo periode. Met in de cast onder andere Maya Erskine, Kenneth Branagh, Stephanie Hsu, Brenda Song en George Takei. Dit is niet iets waar je met de kinderen naar wilt kijken. Bedacht door het schrijversduo Michael Green en Amber Noizumi.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Los Billis (seizoen 1)

Los Billis is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van de volwassenwording van een groep vrienden in de jaren 80 in Bogota. De serie volgt een zoektocht van een generatie naar identiteit en de onwaarschijnlijke vriendschap tussen David en Leo, de jongere broer van Andrea, een van de leiders van de groep.

Invincible (seizoen 2 – aflevering 1)

Invincible is de nieuwe animatieserie voor volwassenen en is geproduceerd door Robert Kirkman van The Walking Dead.



HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Scent of Time (seizoen 1)

ToeliNa een “slecht einde” wordt een vrouw op wonderbaarlijke wijze ongedeerd wakker in haar lichaam. Ze gebruikt deze tweede kans om weloverwogen beslissingen te nemen, terwijl ze een veel beter mens wordt en de verkeerde, egoïstische beslissingen uit haar vorige leven niet herhaalt.chting

SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Special Ops: Lioness (seizoen 1 – aflevering 1 en 2)

Special Ops: Lioness is gebaseerd op een waargebeurd programma en volgt Cruz Manuelos (De Oliveira), een ruwe, maar gepassioneerde jonge marinier die wordt gerekruteerd om deel uit te maken van het Lioness Engagement Team om een terroristische organisatie van binnenuit op te rollen. Saldaña zal Joe spelen, de chef van het Lioness programma die belast is met het trainen, managen en leiden van haar vrouwelijke undercover agenten.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Glory Collision 6

Rico Verhoeven stapt op 4 november weer de ring in voor ‘Glory Collision 6’ om zijn titel te verdedigen tegen Tariq Osaro. Alle gevechten zijn vanaf 18:00 uur gratis te streamen op Videoland. De gevechten zijn niet op tv te zien, dus zorg voor toegang tot Videoland om niets te missen van dit spectaculaire evenement, inclusief de hoofdpartij van Verhoeven. Regel vooraf je toegang om direct te kunnen genieten van alle actie.

Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

BlackBerry

De BlackBerry telefoon, ‘s werelds eerste populaire smartphone, bereikt in de jaren 2000 zijn spectaculaire hoogtepunt. Twee decennia later gaat hij catastrofaal ten onder.

Ninja Turtles: Totale Chaos

Na zich jaren voor mensen te hebben verscholen, hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen. Ze gaan de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.