Vrouw met iPhone

Meerdere e-mails tegelijk bewerken op iPhone en iPad

Een mail schrijven en tegelijkertijd naar een andere mail kijken zonder eerst op te moeten slaan, kan heel eenvoudig zijn. Je hoeft alleen maar naar beneden te swipen tijdens het bewerken. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt.

Meerdere e-mails bewerken

Het is iedereen waarschijnlijk wel een keer overkomen: je bent bezig met het schrijven van een email, maar wil nog even kijken wat er in een ander mailtje stond. Je sluit je huidige e-mail af en denkt het als concept op te slaan. Maar wanneer je later weer verder wilt gaan kun je het concept nergens vinden. In de Mail-app van Apple zit een handige functie die dit kan voorkomen: door te swipen!

E-mail minimaliseren

het maakt niet uit of je een nieuwe e-mail aan het schrijven bent, met een antwoord naar iemand bezig bent of een e-mail doorstuurt. Het werkt allemaal hetzelfde. Om een email te minimaliseren neem je de volgende stappen.

  1. Open de Mail-app en begin op de normale manier aan een mailtje.
  2. Ga met je vinger op Nieuw bericht staan en veeg vanaf daar naar beneden.
  3. Je gaat nu weer terug naar de laatst geopende map.
  4. Onderaan het scherm zie je het bericht wat je naar beneden hebt geveegd. Door op de titel van het bericht te tikken, open je het bericht weer en kun je verder schrijven.

Email minimaliseren

Zo kun je eenvoudig een ander mailtje bekijken terwijl je werkt aan een nieuw e-mailbericht en hoef je niet bang te zijn dat je dat mailtje kwijt raakt. Het werkt overigens ook met meerdere mailtjes waardoor je tegelijkertijd aan meerdere e-mails te werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt mei 2018
Onderwerpen email, mail