Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts
Dickinson seizoen 2 op Apple TV+

Weekend-kijktips: Dickinson S02, Tom Clancy’s Jack Ryan en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Traditioneel tv-kijken doen we nauwelijks meer. Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video zijn belangrijker dan ooit. Maar ook lokale aanbieders zoals Videoland, Film1 en Ziggo hebben genoeg te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Nu bij Apple TV+: Dickinson S02

Bij Apple TV+ kun je nu kijken naar het tweede seizoen van Dickinson met actrice Hailee Steinfeld. Zij speelt de jonge 19e eeuwse dichteres Emily Dickinson. In het tweede seizoen komt Dickinson volop in de publieke belangstelling, maar krijgt ze nog steeds te maken met klachten dat het najagen van roem een gevaarlijk spel is. In het tweede seizoen zijn ook weer Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Ella Hunt, Toby Huss en Adrian Blake Enscoe te zien. Verder zien we Finn Jones als Sam Bowles en Pico Alexander als Ship.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Daarnaast treedt de bekende rapper en songwriter Wiz Khalifa weer op als de verpersoonlijking van de dood. Dickinsons relatie met Emily bereikt grotere hoogten, maar het is ook verwarrend en hardverscheurend, belooft actrice Hailee Steinfeld. In het tweede seizoen komen enkele nieuwe gasten langs, zoals Nick Kroll als Edgar Allan Poe, Timothy Simons als Frederick Law Olmsted, Ayo Edebiri als Hattie en Will Pullen als Nobody. Je kun nu de eerste drie afleveringen van het derde seizoen zien. Vanaf 15 januari is de vierde aflevering beschikbaar. Er is inmiddels al een derde seizoen aangekondigd, dus liefhebbers komen ook in de toekomst nog aan hun trekken.

Meer info: Dickinson S02

App Store en iTunes-tegoed

Wolfs of Snow Hollow

Te zien bij: Netflix

Een bergstadje is in de ban van een reeks lichamen die steeds na volle maan gevonden wordt. Hierdoor wordt er meteen in het bestaan van weerwolven geloofd. Agent John veegt deze theorie volledig van tafel en denkt aan een seriemoordenaar.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Lupin (S01)

Te zien bij: Netflix

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Inside the world’s Toughest Prisons (S05)

Te zien bij: Netflix

Onderzoeksjournalist Paul Connolly laat zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

https://www.youtube.com/watch?v=3yt3_oUD5lQ

Power Book II: Ghost (S01)

Te zien bij: Amazon Prime Video

In ‘Ghost’ zoekt Tariq de balans tussen z’n drugshandel, studieprestaties, liefdesleven en familie. Om hetzelfde lot als zijn vader te ontlopen, moet hij hem worden — alleen beter.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Tom Clancy’s Jack Ryan (S01)

Te zien bij: Amazon Prime Video

Als CIA-analist Jack Ryan een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem weg achter zijn bureau en belandt hij in een dodelijk spel van kat en muis door Europa en het Midden-Oosten, waar een opkomende terroristenleider zich voorbereidt op een grote aanval tegen de VS en haar bondgenoten.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Siren (S02)

Te zien bij: Ziggo

Leigh (Vinessa Shaw) is een mysterieuze vrouw met een haast bovennatuurlijke aantrekkingskracht op mannen, die direct geobsedeerd raken door haar mooie uiterlijk en sensuele uitstraling. Ze gebruikt haar gave in haar eigen voordeel, maar ze heeft geen controle over. Overal waar ze gaat, breekt er chaos uit. Mannen worden opdringerig en jaloerse vrouwen kunnen haar bloed wel drinken. Op een dag ontmoet ze Guy (Robert Kazinsky), een ex-commando. Omdat hij tijdens een bombardement zijn reukvermogen kwijtspeelde, lijkt hij immuun voor de verleidingen van Leigh. Guy beschermt Leigh tegen haar wraakzuchtige slachtoffers. Langzaamaan wordt ze verliefd op hem, de enige man die ze niet om haar vinger kan winden. Maar welke geheimen heeft hij zelf te verbergen? Was hun ontmoeting wel een toeval? Of heeft Guy heeft zijn eigen agenda? Een aaneenschakeling van intriges leidt onvermijdelijk tot een fatale confrontatie. Een duister, modern sprookje met horror- en thrillerelementen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

TV- en internetbundels voor thuis
Nu we wat vaker thuis zijn, stel je ongetwijfeld ook hogere eisen aan je internet- en tv-bundel. met een triple play-pakket kun je besparen. Triple play staat voor internet, telefonie en digitale televisie via één abonnement bij één aanbieder. Het wordt ook wel alles-in-1, 3-in-1, combi- of totaalpakket genoemd. Bij welke aanbieders kun je het beste terecht?

A.I. Artificial Intelligence

Te zien bij: Pathé Thuis

In dit donkere, contemplatieve verhaal van Steven Spielberg, is een geavanceerd prototype van een robotkind, David, geprogrammeerd om onvoorwaardelijke liefde te tonen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.