Van deze iMessage-stickers krijg je gegarandeerd de kriebels

Krijg jij ook al de kriebels bij het zien van insecten? Dan kun je deze iMessage-stickers maar beter niet installeren. Met de stickers kun je allerlei krioelende beestjes naar je vrienden sturen om hen de stuipen op het lijf te jagen.

Krioelende beestjes over je scherm

Van deze iMessage-stickers krijg je de kriebelsJungle Bugs is een set iMessage-stickers met allerlei enge insecten. Het leukste (of juist het minst leuke) van deze stickers is misschien nog wel dat ze bewegen. Het lijkt dus net of er een kakkerlak over je scherm loopt. Superhandig voor wanneer je je vrienden een keer wilt laten schrikken.

Phoneys
De app is gemaakt door het bedrijf achter de iMessage-stickers Phoneys. Met deze stickers kon je berichten in een gesprek zetten die eigenlijk niet zijn gestuurd. Deze app is echter uit de App Store gehaald, omdat deze in strijd was met de regels van Apple. Deze keer hebben de ontwikkelaars met Jungle Bugs weer een opmerkelijk stickerpakket gemaakt, maar de kans is klein dat Apple er nu weer opnieuw een stokje voor steekt.

Sinds de komst van iOS 10 is het mogelijk om gebruik te maken van iMessage-stickers. Hoe je deze stickers in iMessage gebruikt, vind je in de tip Zo plak je stickers in iMessage-gesprekken.

De Jungle Bugs-stickers kosten €1,09 en zijn te downloaden in de App Store. Vind je al de krioelende beestjes nou helemaal niks, maar wil je toch iets leuks naar je vrienden sturen, check dan het onderstaande overzicht met beste iMessage-apps en stickers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2018, 16:56
Categorie Apps
Onderwerp imessage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.