iPhone SE aankondiging op het podium

Met dit iPhone-assortiment gaat Apple voorjaar 2016 in

Met welke iPhones gaat Apple het voorjaar van 2016 in? De nieuwe iPhone SE heeft voor een verschuiving gezorgd in het iPhone-aanbod. We zetten alles op een rijtje in dit artikel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de iPhone SE aangekondigd en daarmee verschuift er nogal wat in het aanbod. De iPhone 5s verdwijnt uit de winkels en zal worden vervangen door de iPhone SE. Hoe zit Apple’s assortiment er vanaf vandaag uit? Dat lees je in dit artikel. De pre-order start op 31 maart in de online Apple Store.

iPhone SE aankondiging op het podium

De iPhone SE verschijnt, de iPhone 5s verdwijnt

Vanaf vandaag bestaat Apple’s iPhone-aanbod uit vijf verschillende toestellen: de iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De iPhone 5s is in dit aanbod dus verdwenen, want de iPhone SE neemt het stokje over en voegt de nieuwe kleur roségoud toe. In onderstaande tabel kun je zien welke iPhones er dit voorjaar te koop zullen zijn. Zit je te dubben tussen de iPhone SE en iPhone 6s? We hebben een aparte vergelijking van de iPhone SE vs iPhone 6s gemaakt, die je helpt bij de afweging.

Bekijk grafiek iPhone line-up voorjaar 2016.

Vergelijking nieuw en oud iPhone-aanbod

Hieronder zie je de iPhones waarmee Apple het voorjaar van 2016 ingaat:

iPhone lineup 2016

En dit was het oude iPhone-aanbod vóór de onthulling van de iPhone SE:

Het verouderde iPhone-aanbod.

Als je meer wilt weten over de iPhone SE kun je terecht in ons artikel dat we naar aanleiding van de aankondiging geschreven hebben. Ook hebben we een algemene samenvatting van het Apple-event gemaakt, zodat je alle onthullingen op je gemak nog eens door kunt lezen.

Ook het iPad-aanbod verschuift in voorjaar 2016. Je leest er alles over in het onderstaande artikel.

Verder hebben gaan we vandaag meerdere vergelijkingen publiceren, waaronder die tussen de iPhone SE vs iPhone 6s.

https://www.iculture.nl/verschillen-iphone-se-vs-iphone-6s/

Alle aankondigingen nog eens nalezen? Lees onze samenvatting van 21 maart in onderstaand artikel.

Tip! Inmiddels kun je al de iPhone SE reserveren in Nederland en België. Check ook onze iCulture Vergelijker voor de iPhone SE prijzen en de beste iPhone-aanbiedingen van dit moment.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2016, 11:18
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen 21 maart, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.