iPhone SE kleuren

iPhone SE nu te reserveren in Nederland en België

Wil je de kleinere iPad Pro en iPhone SE reserveren, omdat je dit toestel snel wilt hebben, dan vind je in dit overzicht alles over de pre-orders en prijzen in Nederland.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

In Nederland en België is op 29 maart de pre-order gestart voor de iPhone SE en de kleinere iPad Pro. In dit artikel zetten we op een rij hoe het zit met de prijzen, pre-order en reserveringen in Nederland en België. Krijg je de melding ‘Momenteel niet beschikbaar’ te zien, dan moet je nog even geduld hebben. Ons lukte het om vanochtend al modellen te reserveren. Inmiddels is ook bekend wanneer de iPad Pro en iPhone SE in de fysieke winkels liggen.

iPhone SE doosje

iPad Pro 9,7 en iPhone SE pre-order

De officiële iPhone SE pre-orders zijn gestart op 29 maart, maar je kon eerder al terecht bij enkele webwinkels. Kijk hiervoor in het overzicht hieronder. Hou er rekening mee dat er nog onzekerheid kan ontstaan over de levertijd en dat je misschien tot mei zult moeten wachten. Voor de iPad Pro kun je het best bij Apple zelf terecht, omdat er minder telecomwinkels zijn die ze op voorraad zullen nemen.

De iPad Pro ligt vanaf 4 april in de Apple Stores en de iPhone SE vanaf 5 april. In ons aparte artikel vind je meer informatie waar je zoal een iPhone SE kunt kopen.

iPhone SE reserveren

Wil je de iPad Pro of de iPhone SE reserveren en heb je geen zin om in de rij te staan, dan kun je vanaf 29 maart terecht bij Apple zelf en bij diverse andere verkooppunten. Ook had je de iPhone SE sinds 24 maart al kunnen reserveren in Duitsland, Frankrijk, de VS of een van de andere landen uit de eerste groep. Reserveren in deze landen heeft ondertussen niet zoveel zin meer, omdat de levertijden van de populairste modellen al zijn opgelopen. Lees voor meer informatie ook ons artikel over iPhones kopen in Duitsland.

iPad Pro en iPhone SE: dit kosten ze

Voor 9,7-inch iPad Pro hanteert Apple de volgende prijzen:

De modellen met 4G-verbinding zijn €150 duurder. De Media Markt is trouwens ook begonnen met de pre-order. Je betaalt er de gebruikelijke prijs vanaf €689. Meer over het kopen van een iPad Pro vind je in ons aparte artikel.

De iPhone SE is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud. Je hebt de keuze uit twee modellen:

Je kunt de iPhone SE los kopen of aanschaffen in combinatie met een abonnement. Bekijk hieronder bij welke aanbieders je het goedkoopst uit bent. De prijzen worden dagelijks geactualiseerd en kunnen veranderen op basis van voorraden en levertijden.

iPhone SE pre-orders in China: al 3,4 miljoen stuks

Apple heeft zelf nog geen officiële verkoopcijfers vrijgegeven, maar afgaande op de populariteit in China zijn er al miljoenen stuks besteld. Dat blijkt uit cijfers van lokale retailers. Er zouden al meer dan 3,4 miljoen stuks van de iPhone SE zijn besteld in China, vooral goud met rosegoud op de tweede plaats. China, Brazilië, Rusland en India zijn voorbeelden van landen waar de iPhone SE het waarschijnlijk goed gaat doen. Het idee is dat de iPhone SE voor veel mensen de eerste iPhone zal zijn, nadat ze eerder bijvoorbeeld een betaalbaar Android-toestel hebben gebruikt. Als de cijfers kloppen, dan zijn de eerste inschattingen waarschijnlijk iets te laag geweest. Analisten hebben voorspeld dat Apple tussen de 10 en 15 miljoen extra toestellen gaat verkopen dankzij de iPhone SE.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2017, 17:13
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone SE
Device iPhone SE

Actuele iPhone SE deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.