iPhone 14 kopen in Nederland: dit zijn de actuele prijzen

De iPhone 14 is in vier varianten verkrijgbaar en de prijzen zijn in de loop van de tijd iets verlaagd. Wat zijn de huidige iPhone 14 prijzen in Nederland en uit welke modellen kun je kiezen? Je leest het op deze pagina!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 14 prijzen

Je kunt bij de iPhone 14 kiezen uit vier modellen, waarvan er twee nog verkrijgbaar zijn bij Apple: de iPhone 14 en de iPhone 14 Plus. Daarnaast kun je de andere modellen nog bij diverse winkels aantreffen. Er is behoorlijk wat verschil in prijs tussen deze modellen, zeker als je voor meer opslag kiest. We splitsen het artikel op per model, zodat je gemakkelijk voor jouw toekomstige iPhone kan zien wat de kosten zijn.

Zo ziet de iPhone 14 line-up eruit

Hieruit kun je kiezen:

De Pro-modellen uit de iPhone 14-serie zijn niet meer bij Apple verkrijgbaar, maar nog wel bij sommige andere winkels.

Prijzen iPhone 14

iPhone 14 Pro lenzen

De iPhone 14-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Amazon | Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Je wilt een iPhone 14 kopen

iPhone 14

De iPhone 14 is het meest gangbare model uit de serie. Deze heeft als vanouds een 6,1-inch OLED-scherm en heeft diverse interne verbeteringen. Ook krijg je 5G, MagSafe en de gebruikelijke functies. Dit model is nog steeds verkrijgbaar bij Apple voor de huidige adviesprijzen:

Verder lezen:

Prijzen iPhone 14

Voor de prijzen van de andere opslagcapaciteiten kun je in ons overzicht iPhone 14 los kopen kijken. Bij deze aanbieders kun je iPhone 14 abonnementen afsluiten:


Je wilt een iPhone 14 Plus kopen

iPhone 14

De iPhone 14 Plus is een bijzonder toestel. Deze vervangt namelijk de veel kleinere mini-modellen. Apple kiest voor extra groot met een riant 6,7-inch OLED-scherm: ideaal voor het bekijken van films en het lezen van webpagina’s.

Dit zijn de officiële adviesprijzen:

Verder lezen:

Prijzen iPhone 14 Plus

Een iPhone 14 Plus met abonnement is ook mogelijk. Check hieronder waar je het goedkoopst terecht kunt!


Je wilt een iPhone 14 Pro kopen

iPhone 14 Pro

De iPhone 14 Pro met 6,1-inch scherm is de meest compacte variant als je een toestel uit de iPhone 14-serie met geavanceerde functies wil. Dit toestel is niet meer verkrijgbaar bij Apple, maar wel bij diverse winkels. Naast de nieuwe camera, snellere processor en diverse andere verbeteringen heb je bij dit Pro-model ook de mogelijkheid om meer opslag te kiezen – maar liefst 1 terabyte!

Dit waren de laatst bekende adviesprijzen:

  • 128GB → €1.326,-
  • 256GB → €1.456,-
  • 512GB → €1.716,-
  • 1TB → €1.976,-

Verder lezen:

Prijzen iPhone 14 Pro

Heb je liever een iPhone 14 Pro met abonnement, dan kan dat ook. Hieronder vind je enkele deals van onze partners:


Je wilt een iPhone 14 Pro Max kopen

iPhone 14 Pro

De iPhone 14 Pro Max is de grootste van de Pro-modellen met een 6,7-inch scherm. Je vindt er dezelfde verbeteringen als in de iPhone 14 Pro, maar dan met een nóg groter scherm. De iPhone 14 Pro Max is niet meer bij Apple verkrijgbaar, maar wel bij diverse winkels.

Dit waren de meest recente adviesprijzen:

  • 128GB → €1.476,-
  • 256GB → €1.606,-
  • 512GB → €1.866,-
  • 1TB → €2.126,-

Verder lezen:

Prijzen iPhone 14 Pro Max

Met de komst van de iPhone 14-serie zijn deze modellen uit het assortiment gehaald:

Valt dit buiten je budget en zoek je een mooie iPhone aanbieding? Wekelijks vind je op iCulture de beste iPhone-deals!

Bekijk ook

De beste iPhone aanbiedingen van week 12-2024

Vergelijk de beste iPhone aanbiedingen! Wekelijks zoeken we voor jou de goedkoopste iPhone-aanbiedingen (ook refurbished)! In dit overzicht vind je een iPhone met korting en zie je welke acties er bij providers zijn. Met deze tips vind jij de goedkoopste iPhone!

Actuele iPhone 14 Pro deals

iPhone 14

De iPhone 14 is de 6,1-inch iPhone van 2022. Het is de opvolger van de iPhone 13. De iPhone 14 heeft een verbeterde camera voor foto's bij weinig licht en een nieuwe frontcamera. Hij is beschikbaar in zes kleuren: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht, rood en sinds voorjaar 2023 in geel. Je kunt kiezen voor een losse iPhone 14 of alles via je provider laten regelen met een iPhone 14 abonnement. Of misschien heb je liever een refurbished iPhone 14? Lees meer over de 2022 iPhone line-up. De iPhone 14 werd in 2023 opgevolgd door de iPhone 15 maar bleef nog wel even in het assortiment bij Apple.

iPhone 14

Reacties: 130 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.